Ladytalk: London calling!

Mode & trends door Redactie Ze.nl
Het is november, de dagen worden korter, de herfst is begonnen. Is dat erg? Welnee! Het betekent aftellen tot de superleuke Londen Shopping & Styling trip van Ladytalk. Shoppen in Londen in kerstsfeer. Dat is shoppen op zijn best! 
 
Altijd al eens willen kerstshoppen in Londen? Dan hebben wij een leuke tip voor je. De Londen Shopping & Styling trip van Ladytalk! Wat kun je verwachten?

De experience
Bij het inschepen op de Stena Brittanica, donderdagavond 27 november, word je ontvangen met een drankje en een hapje. Je zet je spulletjes in je gezellige tweepersoonshut waar een mooi gevulde goodiebag voor je klaarstaat. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je daarna de visagie workshop van Guerlain én een styling workshop bijwonen! 
 

 
Na een goede nachtrust en een heerlijk ontbijt aan boord, brengt een luxe touringcar je naar hartje Londen. Daar kun je aan de hand van de speciaal samengestelde gids met leuke route volop genieten van al het moois wat Londen te bieden heeft en dat allemaal ook nog eens in kerstsfeer. Wat dacht je van Harrods, een bezoekje aan Notting Hill, de wisseling van de wacht bij Buckingham Palace, je vergapen aan de prachtige winkels op Oxford en Regent Street, een drankje doen in de pub naast de Big Ben… Londen bruist!
 
Klaar met shoppen en cultuursnuiven? Dan brengt de luxe touringcar je weer terug naar je tweepersoonshut op de Stena Brittanica die in de avond weer vertrekt richting Hoek van Holland waar je zaterdag de 29e in de ochtend moe, maar meer dan voldaan, zult aankomen.
 
 
Kaartjes bemachtigen
Een unieke ervaring die je nog lang zal bijblijven. Dus trommel je vriendinnen, familie of collega’s op en ‘come join the fun’!
 
Kaartjes kopen? Dat kan HIER.