Lifestyle / Celebs
Celebs

De belachelijkste backstage-eisen van sterren

Je bent een ster en je wilt wat. Voor je optreden is het dan ook wenselijk dat de toiletbril wordt vervangen en je ijsblokjes van Zwitsers bronwater krijgt. Wat? Ja, op het backstage-eisenlijstje van bepaalde sterren staat het echt! 
 
Acteurs, actrices, zangers en zangeressen, het zijn ook mensen en mensen, die hebben nu eenmaal bepaalde eisen. Voordat de grootheden de bühne op moeten, vertoeven ze eerst úren in hun kleedkamer en dan wil je als wereldster natuurlijk wel voorzien zijn. Voor de meeste sterren gaat het eisenlijstje niet verder dan een bepaald soort eten of alcohol, maar voor sommigen gaat het wel ietsje pietsje verder… 

Of onderstaande eisen écht zijn of slechts opgeblazen geruchten weet niemand, maar grappig blijft het wel. 
 
Mariah Carey 
Wat Mariah graag tot haar beschikking heeft? Een kauwgomverantwoordelijke. Huh?! De desbetreffende zielenpoot in kwestie mag alle gebruikte kauwgommetjes opruimen. O ja en Mariah wil ook graag dat de toiletbril van haar toilet vervangen is als ze incheckt in een hotel.
 

Barbra Streisand 
Dat Barbra Streisand een wereldartiest is, zal niemand ontkennen. Ze won twee Oscars, vijf Emmy’s, acht Grammy’s en een Tony Award. Dat heeft natuurlijk niet elke ster in zijn prijzenkast staan. Misschien is het ook wel daarom dat mevrouw Streisand echt voorzichtig is. Op haar lijstje staat dat ze graag wil dat een politieteam mét honden de plek waar ze optreedt inspecteert. Ook is het wenselijk dat er rozenblaadjes in, ja ín, het toilet liggen.  
 
Marilyn Manson 
Van Marilyn Manson zijn we wel het een en ander gewend. Het verbaast ons dan ook niets dat hij gummybeertjes wil - maar alleen van het merk Haribo - en dat hij (hou je vast) graag in het gezelschap is van een kale, tandeloze prostituee. Erg verrassend vinden we het niet van de zanger, maar raar vinden we het dan weer wel... 
 
Van Halen
De Amerikaanse hardrockband Van Halen ziet graag een grote schaal M&M’s in hun kleedkamer. Er zit echter wel een maar aan vast: er mogen tussen de chocoladesnoepjes geen bruine M&M’s zitten, anders barst de hel los. Het klinkt nogal overdreven, maar de eis diende als een soort test. De band zeulde namelijk een enorme licht- en geluidsshow met zich mee met ingewikkelde veiligheidsvoorschriften. Dus als ze dan tóch bruine M&M's vonden, was dat het bewijs dat hun eisenlijst niet goed was doorgelezen. Eigenlijk best slim, toch? 
 
Coldplay
Oké, eigenlijk horen de mannen van Coldplay niet echt thuis in dit artikel. Ze hebben namelijk een heel normale lijst. Eten, drinken, handdoeken, etcetera. Niets bijzonders dus. De lijst van Coldplay is eigenlijk gewoon heel lief. Ze willen namelijk 8 postzegels met 8 lokale ansichtkaarten zodat ze die kunnen opsturen naar hun familie thuis. How sweet?  
 
Britney Spears
Naast alle bovenstaande artiesten heeft ook Britney een heus lijstje samengesteld voor als ze ergens bivakkeert. Zo wil de Princess of Pop graag fish and chips (hier kunnen wij ons nog in vinden) en wil ze daarnaast cheeseburgers van de McDonald's zónder de broodjes en verlangt ze een ingelijste foto van prinses Diana (whut?). Niets raars dus in het land van miss Spears. 


Beyoncé
Bij het lezen van het lijstje van Queen B, krijg je spontaan medelijden met het personeel. Zo heeft de diva een hele lijst met groenten samengesteld, wil ze ijsblokjes van Zwitsers bronwater en wil ze daarnaast alleen maar producten van Pepsi en moet de kleedkamer precies 25 graden warm zijn. Pfoe, het zweet breekt ons spontaan uit. 
 
Katy Perry
Degene wiens Katys eisenlijstje moet vervullen, mag daar wel een jaartje of twee, drie voor uittrekken. Zo wil Katy in haar kleedkamer graag zes handdoeken, acht badhanddoeken, één koffietafel, zes opklapbare stoelen… and so on. En dit gaat alleen nog maar over de meubelen voor in de kleedkamer van Katy. Ze heeft ook heel wat eisen aan de bloemen die haar kleedkamer moeten sieren en met koeienletters is aan de lijst toegevoegd dat het ABSOLUUT GEEN TUINANJERS mogen zijn... 
 
Wat vind jij de meest belachelijke eis(en)?