Hekel aan iemand? Stuur een bak stront op

Vrije tijd door Karin
Iedereen heeft wel iemand in haar omgeving die de term ‘strontvlieg’ verdient. Iemand die wat jou betreft euh… het achtereind van een varken mag likken. Nou, komt dat even goed uit: je kunt nu een bak stront naar iemand sturen!
 
Je frenemy Tanja die achter jouw rug om met je ex-vriend heeft lopen scharrelen. Of je bazin die jouw ideeën jat en met de eer strijkt. Of wat dacht je van Geile Gerard die net deed of-ie hoteldebotel op je was, maar je na een maand dumpte voor de eerste de beste geile bimbo. Tja, je hebt met nogal wat vervelende types te dealen in jouw o zo zware leven. Wat moet je hier nu mee? Je eroverheen zetten en verder gaan met je leven? No ‘shit’, dat is voor pussy’s. Je gaat…. wraak nemen! Gezellig!
 
Dit hoeft niet te betekenen dat je meteen een seksadvertentie in Het Lokale Sufferdje plaatst met zijn telefoonnummer eronder of dat je zijn remblokken saboteert. Je kunt ook iets doen waar je níet een halfjaar voor in de bak belandt. 
 

Een bak stront sturen
Via shitexpress.com kun je nu namelijk heel eenvoudig een bak stront sturen naar degene aan wie je een hekel hebt. Geheel anoniem uiteraard. Je kunt zelfs kiezen wat voor soort stront je wilt, oftewel van welk dier. Al is er momenteel alleen paardenstront beschikbaar, ‘shit’. Ook kun je kiezen of je een normale verpakking wilt of een gezellige verpakking zodat het schrikeffect nóg groter is. Vervolgens betaal je die euh... shitload. Hoe duur dit geintje is? € 12,95. Ja, je moet er wat voor over hebben om iemand een berg stront te bezorgen. Maar dan heb je ook wat zullen we maar zeggen.
 
Wat vind jij van deze dienst: hilarisch of achterlijk? En wie zou jij wel een bak stront willen sturen?