Eerlijkheid duurt het langst: Meld overspel

Relaties door Jikke
Wordt jouw vriendin bedrogen door haar vriend of ga je zelf vreemd, maar durf je het niet op te biechten aan je partner? Er is nu een website waarop overspel anoniem gemeld kan worden: Onthul-overspel.nl.
 
Het vriendje van je beste vriendin gaat vreemd en jij zit met een groot dilemma... Vertel je het haar met het risico dat jullie vriendschap voor altijd verandert of zwijg je? De 30-jarige Emilie Visser heeft hier een oplossing voor bedacht.

De website Onthul-overspel.nl maakt het mogelijk om een anonieme mail te sturen naar degene die bedrogen wordt. Oprichtster Emilie Visser ergert zich aan de positieve aandacht die vreemdgaan krijgt. ?Zo zijn er speciale datingsites voor mensen met een vaste relatie die nog weleens vreemd willen gaan. Alsof het niet vreselijk is wanneer je wordt bedrogen.? Emilie trok het zich zo aan, dat ze een handje wilde helpen en iets ondernam. Algauw was Onthul-overspel.nl geboren.


 
Op een veilige en anonieme manier kun je hier overspel melden. Het enige wat je hoeft te doen, is het e-mailadres van de persoon die bedrogen wordt in te voeren, de situatie te schetsen (wie, wat, waar, wanneer) en de minnaar/minnares te onthullen, eventueel met een Facebook-profiel erbij.

Maar let op: de makers stellen zich niet aansprakelijk voor eventuele schade. Zij kunnen moeilijk checken of er inderdaad sprake is van een geheime relatie...

Wat vind jij van dit initiatief?