WIN: DIY-pakket met Sky Planters en kerststerren

Winacties door Redactie Ze.nl

 
Sinterklaas is het land uit en de kerstliedjes knallen weer uit de radio. Dat betekent maar één ding: de kerstspullen kunnen weer van zolder! Waar je jouw knusse huisje dit jaar mee opfleurt? Met dit kerststerren DIY-pakket!
 
Naast een goed gevulde boom voor het raam, heeft de rest van interieur natuurlijk ook een kerst-make-over nodig. Iets waar zelfs de Kerstman jaloers op zou zijn. Je kunt in de weer gaan met plastic ballen en een levensgrote lichtgevende Rudolph, maar het credo luidt niet voor niets: zeg het met bloemen!


 
Zeg het met... kerststerren!
Bloemen zijn niet alleen leuk om te krijgen, je woonkamer fleurt er ook zo lekker van op. Met Kerst is dat niet anders, maar een vaas zonnebloemen straalt nou niet bepaald die kerstsfeer uit. Kerststerren, de naam zegt het al, daarentegen wel!
 
De plant met gekleurde bladeren past perfect in huis tijdens de feestdagen. Roze, perzik, wit, geel of klassiek rood: in honderden kleuren is de kerstster te krijgen, dus in elk interieur past er wel een. In zogeheten Sky Planters til je het feestelijke plantje letterlijk en figuurlijk naar een hoger niveau, want in deze hangende plantenbakken lijken de kerststerren door je huis te zweven. Niet alleen super leuk en origineel, maar ook makkelijk in gebruik. De Sky Planter hang je met een haakje op aan het plafond of aan de muur en door een speciaal netje ben je ervan verzekerd dat het geen aarde zal regenen in huis.


 
Winnen
Kerst komt vroeg dit jaar, want je kunt namelijk twee Sky Planters inclusief kerststerren winnen! Ze.nl mag vijf pakketjes weggeven met daarin twee kerststerren, twee Sky Planters en decoratiespullen waar menig DIY-hart sneller van zal gaan kloppen. Denk hierbij aan kaarsenzakjes, waxinelichtjes, een rieten mand en ook een gieter. Kortom, alles om het kerstfeest compleet te maken.
 
Wil jij één van de vijf pakketten winnen en thuis zelf aan de slag met je eigen kerstster? Vul dan hieronder je adresgegevens in en doe mee!

De winactie loopt tot en met 14 december 2014.