Single? Zo kom jij Valentijn door

Single & daten door Rosanne
Het is bijna Valentijnsdag! Alleen is dit voor single meiden niet altijd een feest. Normaal ben je tevreden met het single zijn maar zo’n dag is wel confronterend. Met deze tips kom jij de dag van de (eigen)liefde prima door!

Als je om je heen kijkt staan de winkeletalages bomvol met hartjes, knuffels en chocolade. Valentijnsdag komt eraan en je vriendinnen bereiden zich voor op een romantische get-together met hun vriend. Geen reden om bij de pakken neer te gaan zitten, maar vier je onafhankelijkheid!
 

Ga naar een singlefeestje
Er worden verschillende feestje georganiseerd op Valentijnsdag. Gooi je haren los en schud met die billen! Treuren komt niet meer in je woordenboek voor als je met een lekkere cocktail in je hand staat. Hier vind je de leukste singlefeestje bij jou in de buurt:

Organiseer een horroravond met vriendinnen
Lekker samen griezelen met wijntjes en popcorn erbij. Het woord romantiek zal niet eens meer in je opkomen wanneer je al die afgehakte hoofden ziet.
 
Ga sporten
Werk jezelf maar eens goed in het zweet! Tijdens het sporten heb je geen tijd meer om aan überhaupt iets te denken en daarna voel je je gegarandeerd goed. In de sportschool kun je ook nog lekker gluren naar bezwete mannenlichamen…
 
Koop een cadeautje
Voor jezelf natuurlijk! Waarom wachten totdat je een lover hebt om jezelf te laten verwennen? Koop wat leuks voor jezelf met het geld dat je normaal aan een vent had uitgegeven. Of wacht even een dagje, 15 februari gaat alle chocolade weer in de uitverkoop!
  
Stuur je vriendinnen een valentijnskaart
Liefde is het enige wat je kunt geven wat niet minder wordt maar meer. Zoetsappig hè? Maar het is wel waar. Niet alleen je vriendinnen krijgen een goed gevoel van een lief kaartje, maar jij ook door er een te geven! Dubbel zoveel plezier en maar een kleine inspanning.
 
 
Ga naar IKEA
Al die stelletjes zijn natuurlijk wat romantisch met z’n tweeën doen. Mooi, want dan kan jij eindelijk eens in alle rust door IKEA struinen. Nog beter: je kunt alles kopen wat jíj wilt want het is jouw huis en je mag lekker alles bepalen. Wat ruik ik daar? Ah heerlijk, het is de ultieme vrijheid.

Vier carnaval
Valentijn en carnaval vallen dit jaar op dezelfde dag. Nou ja, bijna dan, maar zaterdag staan er ook al genoeg partyanimals in de kroeg. Tijd om onder die deken vandaan te komen en Taylor Swift uit te zetten, het is tijd voor het allerleukste feestje van het jaar!  

Schrijf een liefdesbrief aan jezelf
Ach liefde is mooi, ook liefde voor jezelf dus. Maak maar een literair kunstwerkje van een brief die aan jezelf geadresseerd is. Zet erin wat er nu juist zo leuk en wonderschoon is aan jou en waarom je zoveel van jezelf houdt. Doe hem op de post en laat hem op 14 februari bij je bezorgen. Happy you als je al die liefde weer leest!
 
Soloseks
Het is lekker en je hebt nu eenmaal geen twee personen nodig om je hoogtepunt te bereiken. Sterker nog, vaak klungelen die mannen maar wat aan en kun je het zelf véél beter. Sluit jouw singledagje af met een portie hevige soloseks. Kun je daarna ook weer lekker slapen. 
 
Wat zijn jouw Valentijnsplannen?