Je huis restylen? Dat kan súpersimpel met de nieuwe VELUX-vouwgordijnen

Wonen door Redactie Ze.nl

Denken we aan het inrichten van een huis, dan denken we vaak aan de meubels. Je raamdecoratie is alleen ook bepalend voor hoe leuk je stek eruit komt te zien. Met de vouwgordijnen van VELUX zit je wat dat betreft altijd goed.
 
Vrijwel iedereen die zijn paleis (opnieuw) inricht, kijkt naar zowel de functionaliteit als de uitstraling van het interieur. Je wilt namelijk niet in ‘een’ huis wonen, maar er echt jóuw plek van maken. En dus trek je alles uit de kast je onderkomen mooi te decoreren. Ben jij zo’n interieurfreak? Dan heeft VELUX, leverancier van onder meer raamdecoratie, iets moois voor je: vouwgordijnen die binnen enkele seconden kunnen worden aangepast aan je nieuwe inrichting.
 

 
VELUX-vouwgordijnen
Als je net zo graag met interieur bezig bent als de redactie van Ze, dan zul je ongetwijfeld weten dat het stylen van je huis ‘m in details zit. En daar komt VELUX meteen kijken. Die begrijpt namelijk als geen ander dat een nieuw stuk stof voor het raam een wereld van verschil kan maken. En daarom heeft VELUX een nieuwe categorie raamproducten ontwikkeld die hoog scoren op de decoratieschaal. De nieuwe vouwgordijnen kun je namelijk persoonlijk ontwerpen.
 
Vouwgordijnen als woonaccessoire
De vouwgordijnen van VELUX zijn niet alleen functioneel, maar ook decoratief. Aan de gordijnen zijn grote hoeveelheden stof toegevoegd, waardoor de panelen een look krijgen die in de categorie van gedrapeerde gordijnen en zachte kussens valt. Perfect als je je kasteel een vrouwelijke uitstraling wilt geven! Doordat de vouwgordijnen meer stof bevatten, kun je ze op verschillende manieren decoreren en op diverse posities in je dakraam plaatsen. Je reguleert hierdoor niet alleen heel makkelijk het licht wat binnenkomt, ook vormen de gordijnen een mooie aanvulling op je interieur!
 
 
Volgens de laatste trends
De gordijnen van VELUX zijn niet voor niets heel geschikt voor woonliefhebbers: ze zijn ontworpen op basis van de laatste trends uit interieurland. Eén daarvan is die van de natuurlijke materialen. Zo zien we in 2015 veel hout, steen en aardewerk in interieurs terug. Daarom bestaat de basiscollectie van VELUX uit gordijnen met natuurlijke kleuren (van wit tot beige tot zwart) die zorgen voor een harmonieus gevoel. De vouwgordijnen zijn er daarnaast in verschillende stoffen en structuren (van transparant tot verduisterend). 
 
Past altijd
Omdat je als interieurlover soms de boel lekker wilt omgooien, zijn de vouwgordijnen voorzien van een systeem waarmee je eenvoudig van stof kunt wisselen. Op die manier heb je altijd het gordijn in huis wat bij je fort past!
 
Wil je meer informatie over het nieuwste product van VELUX? Kijk dan op de website van de VELUX-vouwgordijnen.

Dit is een gesponsord artikel.