Report: Ze.nl ging shoppen bij Sandwich

Mode & trends door Marleen_S
Zeg je sandwich dan denk je gelijk aan die smakelijk hapjes die je bij een high tea geserveerd krijgt. Nou, zo zoet als deze broodjes zijn, zo zoet ziet ook de kledingwinkel Sandwich eruit. 

Gaat er niet gelijk een belletje rinkelen? Geeft niks, wij wisten tot voor kort eigenlijk ook weinig over het merk. Tot we werden uitgenodigd in de Sandwich-winkel in Amsterdam om de nieuwe collectie te komen bekijken.

Kijk, dat hoef je ons geen twee keer te vragen. Niet veel later stonden Rosanne en Marleen op de stoep van de Van Baerlestraat met geen idee wat ze konden verwachten. Met één stap in de winkel werd dat langzaam al een beetje duidelijk. Door twee vrolijke dames werden ze ontvangen en er mocht gelijk tussen al het moois geneusd worden. Want, dan konden ze gelijk ervaren wat de kleding van Sandwich precies was.Down-to-earth, ritsjes en details

Met stip op één moet de kleding van Sandwich draagbaar zijn. Maar draagbaar alleen is saai, dus vind je in elk kledingstuk een verrassing. Een ritsje, een bijzondere zoom of ruches: het zit ‘m in de details. En dat is wat mode zo leuk maakt, volgens Sandwich. Een down to earth-look, maar wel met een Sandwich twist.

Goed, met die kennis in hun achterzak speurden Rosanne en Marleen tussen de rekken. Mode is leuk en shoppen valt in dezelfde categorie als ademen, maar hoe combineer je nou wat je op de catwalk ziet met wat je thuis in de kast hebt hangen? Bij Sandwich snappen ze dat. Ontwerpen waarvan je niet weet wat voor of achter is, daar zie je ons nuchtere dames niet zo snel mee lopen. Maar ho, we willen er wel nét even anders uitzien. Dus hangt in elke Sandwich-winkel de collectie in setjes bij elkaar. Superhandig. Zo zie je niet alleen dat roze en rood een gouden combi is als je dit met denim draagt, maar krijg je ook gelijk een inspiratie-overload door alle zachte stoffen en fijne prints.De looks

Het Ze-shopduo had dan ook gelijk hun favoriete setje uitgekozen. Hop, de paskamers in en passen maar. Een paar kledingmaten verder had de shopsessie meer dan resultaat: helemaal in het nieuw gestoken kwamen Marleen en Rosanne de winkel weer uit. Maar niet zonder stijladvies en het nodige denkwerk van de verkoopsters. Want als je door de rekken de kleding niet meer ziet, weten zij precies datgene te vinden wat je outfit even wat specialer maakt.

En wat vonden Rosanne en Marleen van hun Sandwich-setje? Rosanne: "Ik ben dol op deze broek! Hij snijdt niet in mijn 'vetjes', omdat hij wat hoger zit en hij heeft twee kleuren. Superleuk! De trui is ook erg grappig, de naden zitten aan de buitenkant. Dat soort details maken het wel af."

Marleen was ook enthousiast: "Ik houd van een tomboy-look. Mijn outfits moeten lekker comfortabel zitten, maar ik probeer altijd wel één eyecatcher te dragen. Zoals deze broek met stippenprint, past perfect bij mijn schoenen!"


 
Shoppen bij Sandwich

Een tikkeltje jaloers op Rosanne en Marleen? Dat snappen we. Daarom reporten we ook niet zomaar over deze avond. Want Sandwich heeft namelijk een eigen online museum geopend. Sandwichers in heel Nederland posten hier wat zij het allerliefste verzamelen. Van roze olifanten tot champagnekurken, elke verzameling is bijzonder. En je ziet ze allemaal in The Prettiest Museum In The World.

Niet alleen leuk om hier lekker rond te kijken, ook leuk om zelf je verzameling te delen! Waarom? Je kunt er namelijk net zo’n gave look als Rosanne en Marleen mee winnen. Zet gauw jouw paperclip- of foute souvenirtjesverzameling voor 31 maart online en wie weet mag jij dan binnenkort voor € 250,- shoppen bij Sandwich. Wees niet getreurd als je niet wint, de verzameling met de meeste likes en shares op Facebook krijgt een Sandwich-voucher t.w.v. € 75,- cadeau. En daar kun je ook heel fijn mee shoppen!