WIN: Een reischeque van Eliza was here t.w.v. ? 250!

Winacties door Rosanne

Ben jij ook zo’n eigenwijze druif die links gaat wanneer ieder ander rechtsaf wil? Top, want dan past reisorganisatie Eliza was here perfect bij jou. Om het nog leuker te maken kun je nu ook € 250 reistegoed winnen! Bon voyage!

 
Je kent het wel, ben je lekker op vakantie in Turkije word je ineens in het Nederlands aangesproken. Verderop zit een café dat Friet van Piet heet en waar ze ook nog eens kroketten en frikadellen verkopen. Niet dat je daar niet verzot op bent, maar je had liever een vakantieplek gehad die wat meer authentiek is. Maar om nu zelf met een tentje de wildernis in te trekken vind je ook een beetje ver gaan.

 
Onvervalste cultuur
Gelukkig is daar de reisorganisatie Eliza was here. Waar iedereen rechtsaf gaat, daar gaat Eliza linksaf. Bij hen vind je echte authentieke vakanties in Europa. Massatoerisme is ver van je bed als je op een plek bent waar Eliza is geweest. Zo vind je geen grote complexen, maar juist schattige huisjes die nog niet ontdekt zijn door de massa. Stel je eens voor: via een smal bergweggetje met geitjes loop je langs de Middellandse Zee. In de verte staat een kleine boerderij, of is het een villa? Als je dichterbij komt zie je al dat het is wat je had gehoopt: het is jouw vakantiehuisje.
 
Wie is Eliza?
Het reisbureau is in 2001 gestart nadat Eliza van haar hobby, reizen rondom de Middellandse Zee, haar werk mocht maken. Weg van het massatoerisme ontdekte ze de mooiste adresjes en de meest vriendelijke mensen. Ze wilde haar ervaringen doorgeven en doet dit nu via Eliza was here. Je vindt er zowel vlieg- als autovakanties. Die eerste komen ook altijd met huurauto, zodat je op eigen houtje het mooie landschap kunt ontdekken of toch nog even de drukte kunt opzoeken.

 
WIN!
Terug naar jouw heerlijke vakantiedroom. Zin om die tot werkelijkheid te laten komen? Doe dan mee aan de prijsvraag en win een reischeque van Eliza was here t.w.v. € 250! Niet verkeerd toch dames?

De vraag gaat over de prachtige Eliza-locatie appartement Nymphes, met een uitzicht waar je spontaan van gaat kwijlen. Beantwoord hieronder de meerkeuzevraag. Het antwoord vind je terug op de website van Eliza. Meer kans maken? Like Ze.nl op Facebook en deel de actie via de sharebuttons aan de zijkant van dit artikel.