Hi- ha- horoscoop: Mei (+WIN!)

Winacties door Rosanne
De toekomst kunnen we niet voorspellen, maar met je horoscoop vang je er een glimp van op. En ook al bepalen we zelf ons eigen lot, we zijn best nieuwsgierig. Kijk gauw wat er deze maand voor jou in de sterren staat geschreven!
 
Ram (21 maart – 20 april)
Deze maand is het opletten geblazen. Een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje. Soms dan banjer je maar gewoon door het huis en over straat alsof je de koningin bent. Kijk dus goed om je heen voordat je je ergens naartoe beweegt. Dat geldt trouwens ook voor je toekomst. Voordat je iets wilt veranderen moet je eerst weten wat je hebt.
Liefde & seks: 
De vlammen slaan uit je oren deze maand. Overal maar dan ook overal lopen er knappe kerels. Het liefste zou je om elk exemplaar je armen slaan. Alleen pas op dat je Mr. Right niet uit het oog verliest door al dat moois.
Jouw blije lentemoment: Je flirt met de knapste kerel van het noordelijk halfrond.
Jouw spiri-spiri-quote van de maand: Het gras is altijd groener bij de buren.
 
Stier (21 april – 20 mei)
Hoera dit is jouw maand! Het geluk lacht je toe en van gekkigheid weet je niet zo goed waar je kansen liggen. Daarom is het goed om even op een rijtje te zetten wat je nu echt wilt en hoe daar naartoe te werken. Maar beste stier, vergeet je niet om ook je geluk te delen? Mensen met wie het wat minder gaat kunnen jouw hulp goed gebruiken.
Liefde & seks: 
Pfoe, er is best kans deze maand dat de mannen zich wat bedreigd voelen door zo’n sterke powervrouw. Laat daarom niet je  humeur verpesten hoor. Er komt vanzelf een man die jou wel aankan. Blijf lekker wie je bent en verlaag je niet naar iets wat je niet bent.
Jouw blije lentemoment: alle babydiertjes maken elke dag supermooi.  
Jouw spiri-spiri-quote van de maand: Wie goed doet, goed ontmoet.
 
Tweelingen (21 mei – 21 juni)
Whoops, tijd om het even wat rustiger aan te doen Tweeling. Jij mag dan wel energie voor twee hebben, ook jij kunt jezelf voorbijlopen. Pak je rustmomenten waar dat kan. Wat dacht je van een extra lesje yoga? Zo kun je je heerlijk ontspannen en kun je er daarna drie keer zo hard tegenaan!
Liefde & seks: 
Het is weer tijd voor vriendinnen! Besteed wat meer tijd aan je besties, juist als je bezet bent. Jullie avonden in de kroeg lopen het risico namelijk om legendarisch te worden. Sleep ook die vriendin die je al een hele tijd niet hebt gezien mee. Soms moet je gewoon investeren in je relaties!
Jouw blije lentemoment: Een vriendin durft heel open tegen je te zijn
Jouw spiri-spiri-quote van de maand:  Enjoy life now, this is not a rehearsal.  

Kreeft (22 juni – 22 juli)
Deze maand krijg je de kans om de vruchten te plukken van je harde werken. Ein-de-lijk krijg je wat je toekomt. Of het nu die leuke jongen is die je aan de haak hebt geslagen of na lang zeuren je loonsverhoging hebt gekregen. Kijk goed naar elke dag en je ziet dat klein geluk overal te vinden is
Liefde & seks: Je libido is een beetje laag deze maand. Het is ook helemaal niet verkeerd om niet elke dag de lampen van het plafond te seksen. Geef elkaar wat meer ruimte, want zo krijg je de kans elkaar eens te missen. Des te leuker als je elkaar weer ziet. Single? Dat zul je waarschijnlijk ook nog wel blijven deze maand. Maakt voor jou niet uit, want jij bent een hartstikke happy single! 
Jouw blije lentemoment: Onverwachts krijg je een extra dagje vrij!
Jouw spiri-spiri-quote van de maand: Geluk zit hem in de kleine dingen.
 
Leeuw (23 juli – 23 augustus)
Jij bent echt hilarisch deze maand. Als het ooit een goed moment is om comédienne te worden dan is het nu wel. Iedereen vindt je grappig enne, dat ben je ook gewoon! Maak van je charmes en humor gebruik om die deal binnen te slepen. Jij hebt de gunfactor deze maand!  
Liefde & seks: Zelfs tijdens de seks kunnen jij en je lover de lol niet op. Wat is er nu fijner dan lachen tijdens een vrijpartij? Het is ook een goed idee om weer eens langs te gaan bij je familie, best kans dat ze je ontzettend gemist hebben.
Jouw blije lentemoment: als je met je tenen voorzichtig het nog ijskoude water aanraakt.
Jouw spiri-spiri-quote van de maand: Be happy, be bright, be you.
 
Maagd (24 augustus – 23 september) 
Vorige maand had je een beetje een dompertje, maar deze maand gaat de zon weer schijnen in je koppie. En in het echt ook trouwens. Het zonlicht doet je goed en je voelt jezelf weer helemaal opladen. Zo jij bent klaar voor het echte werk en dat mag iedereen weten. Gooi die sollicitatiebrieven maar de deur uit!
Liefde & seks: Geen happy single op het moment? Jouw profiel zal het deze maand supergoed doen op een datingsite. Niet dat je in de kroeg geen eyecatcher bent. Mannen staan voor je in de rij, alleen de vraag is lieve Maagd, heb je dat wel door?
Jouw blije lentemoment: lekker met een wijntje of een biertje met een (nieuwe) crush op het terras.
Jouw spiri-spiri-quote van de maand: You’re never too young to dream big.

Weegschaal (24 september – 23 oktober)
Kijk die weegschaal eens gaan deze maand! Zoef, zoef, jij vliegt overal heen. Hier een klus, daar een drankje, je bent echt niet te stoppen. Pas je wel op dat je jezelf niet voorbijloopt? Als je daarvoor waakt komt het deze maand helemaal goed met jou. Plan af en toe ook een ontspanningsmoment. Wat dacht je van een lekker warm bad?
Liefde & seks: Had je vorige week nog een klein seksdipje, dan merk je daar nu in ieder geval niks meer van. Onder de lakens, in de kroonluchter, bovenop de koelkast: geen plek is te gek voor jou en je man. Single? Dan zul je een vurige one night stand beleven, waar je later met genoegen op terugkijkt.
Jouw blije lentemoment: je vindt iets fantastisch in de uitverkoop dat je outfit compleet maakt.  
Jouw spiri-spiri-quote van deze maand: Courage, dear heart.  

Schorpioen (24 oktober – 22 november)
Het is deze maand een goed idee om even stil te staan bij wie je bent en wie je wilt zijn. Ga je nog wel richting je doelen of ben je wat afgedwaald? Het is goed om even te kijken waar je staat. Daarna kun je weer heerlijk verder met waar je gebleven was, of juist het roer omgooien om het eens helemaal anders te doen.
Liefde & seks: je bent veel met jezelf bezig en dat is eventjes helemaal niet erg. Het is ook een goede maand om je seksuele grenzen eens op te zoeken en stoute dingetjes te proberen. Natuurlijk moet je partner daar ook voor in zijn. Een simpel spelletje truth or dare kan de boel al aardig opleuken.
Jouw blije lentemoment: een heerlijke wandeling met Rufus de hond in het zonnetje laadt jou weer helemaal op.
Jouw spiri-spiri-quote van deze maand: I believe whatever doesn't kill you simply makes you...stranger.

Boogschutter (23 november – 21 december)
Hey Boogschutter, het is tijd om een beetje gas terug te nemen. Hoe leuk het ook is om je met volle overtuiging en passie in te storten. Niet alles waar je veel plezier aan beleeft is ook daadwerkelijk goed voor je. Eén stap tegelijkertijd alsjeblieft! Durf ook wat meer op anderen te vertrouwen om je weer op weg te helpen als je in de put zit. Het zijn niet voor niets je vrienden en familie.
Liefde & seks: in je relatie blijft het gaan zoals het nu gaat op een paar uitspattingen na. Die kunnen zowel positief als negatief zijn. Het is helemaal aan jezelf om daar een positieve draai aan te geven. Als je happy single bent is nu een goed moment om jezelf te verwennen met een leuk uitje. Best kans dat je Mr. Right daar tegenkomt!
Jouw blije lentemoment: wanneer je haren wapperen omdat je keihard met je fiets van een heuvel af zoeft.
Jouw spiri-spiri-quote: The most difficult part is to accept with your mind, what your heart already knows.
 
Steenbok (22 december – 20 januari)
Jouw inspiratie is een beetje op deze maand. Normaal ben je supercreatief, maar nu gewoon even niet. Dat is helemaal niet erg hoor. Verander eens van routine of ga via een andere weg naar je werk. De kans is groot dat je hierdoor weer inspiratie opdoet en je er weer tegenaan kunt!
Liefde & seks: het is tijd voor een familiebezoekje! Je hebt iedereen al veel te lang niet gezien. Probeer eens oprecht naar je ooms en tantes te luisteren. Ze hebben eigenlijk erg leuke verhalen als je een beetje doorvraagt.
Jouw blije lentemoment: je krijgt een knuffel van achteren. Best. Feeling. Ever.
Jouw spiri-spiri-quote: Hurt me with the truth, but never comfort me with a lie.

Waterman (21 januari – 19 februari)
Eigenlijk zie jij het helemaal niet zo zitten deze maand en ben je best een beetje down. De vraag is of je echt ergens verdrietig van wordt of dat er eigenlijk niet zoveel aan de hand is. Je kunt nu eenmaal niet altijd dolgelukkig zijn. Steek vooral je energie in dingen waarvan je weet dat je er minstens evenveel energie voor terugkrijgt.
Liefde & seks: Als single is het tijd voor jou om te stralen. Jij flirt er lekker op los, ook al zit je niet altijd lekker in je vel. Bezet? Wees eens wat opener naar je vriend toe. Hij kan je echt verder helpen.
Jouw blije lentemoment: je mag een kitten aaien en er lekker mee kroelen!
Jouw spiri-spiri-quote van deze maand: In a true relationship, your partner is also your best friend.

Vissen (20 februari – 20 maart)
Whoehoe jij bent vol energie deze maand, maar ehm, ook een beetje roekeloos. Pas je op dat je niet te veel risico neemt? Het kan natuurlijk geweldig uitpakken, maar het kan ook in een ramp eindigen. Misschien kun je beter nog even wachten met het vragen om promotie.
Liefde & seks: je liefdesleven kabbelt een beetje door op het oude niveau. Als je je daar goed bij voelt moet je het daar lekker bij laten. Anders is het tijd voor wat meer actie en om de hengel eens uit te gooien.
Jouw blije lentemoment: samen naar de sterren kijken. Was dat nu een vallende ster?
Jouw spiri-spiri-quote van deze maand: Sometimes miracles come in pairs.  
 

Winnen: Pandora-ESSENCE-armband + Stier-sterrenbeeldbedel
Of deze maand knallend of keihard werken wordt, je kunt het in ieder geval goed beginnen, toch? En daarin komen wij je graag tegemoet: van Pandora mogen wij een Pandora-ESSENCE-armband plus Zodiac Charm met het sterrenbeeld 'Stier' t.w.v. € 39,- weggeven. Het enige wat je hiervoor moet doen, is onderstaand formulier invullen. De winactie loopt tot en met 15 mei 2015.

Heel veel succes!