Lifestyle / Winacties
Winacties

Moederdag: Karin & Fleur verrassen hun moeder

 
10 mei is het zover: Moederdag! HoofdredactriZe Karin en redactriZe Fleur vierden een vervroegde Moederdag en verrasten hun moeders met een PANDORA bracelet met persoonlijke charm. Jij kunt er ook een voor je moeder winnen!
 
Moederdag is dé dag om je lieve mams eens even flink in het zonnetje te zetten. Waarom? Omdat ze je van kleins af aan alles heeft bijgebracht, je met liefde overspoelt en voor je door het vuur gaat als het nodig is. En af en toe mag je best laten blijken dat je dit meer dan waardeert. Waar je vroeger als dwarse puber haar af en toe wel kon schieten, waardeer je haar nu des te meer om alles wat ze voor je heeft gedaan en nog steeds doet.
 
Zoek je nog een persoonlijk cadeau om haar mee te verrassen? Dan hebben wij een leuke tip voor je: een PANDORA-armband met een charm (bedel) uit de PANDORA Essence collection. Deze bedels staan allemaal voor een bepaald gevoel of een bepaalde karaktereigenschap. Kies een charm die staat voor de persoonlijkheid van je moeder. Een mooier en persoonlijker cadeau kun je niet geven, toch? De bedels zijn zo ontworpen dat ze op de slanke Essence collection-armbanden blijven zitten waar jij dat wilt. Het resultaat: een mooie, subtiele en persoonlijke armband waarbij je moeder altijd jou bij zich draagt.
 

Karin gaf de Generosity-charm aan haar moeder
“Ik gaf mijn moeder deze mooie armband met Generosity-charm voor Moederdag. De tekst die erbij stond was ‘the feeling of giving from the heart without expecting anything in return’. ‘Generosity’ is mijn moeders middle name. Het symboliseert perfect hoe zij is en met me omgaat. Ze wil mij en mijn broer altijd het beste geven zonder er iets voor terug te verwachten. Ze stond vroeger - en nog steeds - altijd voor me klaar, helpt me waar het nodig is en verwacht er niks voor terug. Ze doet dit puur uit liefde voor haar kinderen en omdat ze oprecht wil dat het goed met ons gaat. Ook andere mensen wil ze altijd helpen. Daarom verdient zij meer dan wie dan ook deze armband.”
 

Fleur gaf de Belief-charm aan haar moeder
"Het was niet moeilijk een bijpassende charm voor mijn moeder te vinden. Ik koos vrijwel direct voor 'Belief'. Volgens de omschrijving bracht de armband dit met zich mee: 'Snowflake obsidian is said to shield from negativity and absorb fear. Its delicate snowflake pattern inspires a feeling of serenity and a strong belief in self.' Nu is het niet zo dat mijn moeder veel te maken heeft met angst, maar ze heeft wel een baan waarin het belangrijk is stevig in haar schoenen te staan – er rust veel verantwoordelijkheid op haar schouders. Daarom wilde ik haar wat extra kracht boven op de power die ze al in zich heeft geven. Ook staat ze erom bekend dat mensen altijd bij haar terechtkunnen. Dat is mooi, maar ik vind niet dat dat betekent dat ze altijd de last van anderen moet dragen. De sneeuwvlokken in de charm zouden haar beschermen tegen minder fijne invloeden en sferen van buitenaf."
 
Wil jij ook je moeder verrassen tijdens Moederdag? De PANDORA Essence collection is online te koop.