Lifestyle / Winacties
Winacties

WIN: een Liefdesverdriet Retreat ter waarde van ? 999!


Behalve de lente, hangt ook de liefde in de lucht en dat betekent maar één ding: verliefde stelletjes. O-ve-ral. En dat terwijl jij zojuist met een break-up probeert te dealen. Klik snel verder: wij geven een Liefdesverdriet Retreat weg!
 
De DVD-box van How I Met Your Mother heb je al maar liefst vijf keer gezien en geen Ben of Jerry die jouw ludduvuddu meer kan sussen. Tijd om jouw liefdesschade te claimen? Misschien is het dan tijd om eventjes weg te gaan. Weg van iedereen en alles. Sounds good, right? De zogenaamde Liefdesverdriet Retreat van Pure Me Retreats kan de oplossing zijn. Pure Me Retreats, de specialist in lifechanging ervaringen, biedt verschillende 6-daagse retreats in Zeeland aan met als doel je een energieboost te geven voor een nieuwe stap in je leven. Alle retraites staan in het teken van yoga, wellness en persoonlijke coaching. Gegarandeerd: jouw liefdesverdriet verdwijnt als sneeuw voor de voorjaarszon. 

 
Wellness, biologische gerechten en inspirerende workshops
Met het Liefdesverdriet Retreat ben je binnen no-time weer toe aan een nieuwe start. Het helpt je je verdriet op een juiste manier te verwerken, zodat je er zowel mentaal als fysiek sterker uitkomt. Op reis met Pure Me Retreats vind je wellness, gezonde biologische gerechten, verhelderende coachinggesprekken en inspirerende workshops. Het eerstvolgende Liefdesverdriet Retreat is van 7 tot en met 12 november in het duinlandschap van Walcheren in Zeeland en kost € 999, maar jij kunt 'm winnen! 

Het Liefdesverdriet Retreat-weekend is inclusief: 
 • 5x overnachting;
 • 6x workshop Yogales;
 • 2x coachinggesprek;
 • 1x stiltewandeling;
 • 2x massage (60 min. per massage);
 • 1x workshop afscheidsritueel;
 • 5x ontbijt, 5x lunch, 5x diner (maaltijden zijn biologisch);
 • linnengoed en handdoeken (bedden zijn opgemaakt);
 • onbeperkt drankjes zoals thee, koffie en mineraalwater;
 • fruit. 
   

Gelukkig in de liefde?
Gelukkig in de liefde? Pure Me Retreats biedt ook de retraites ‘Mommy-2-Be’ en ‘Mommy & Baby’ aan. De kosten liggen tussen de € 999 en € 1299. Pure Me Retreats richt zich op hoogopgeleide werkende dames die de juiste balans zoeken tussen hun werk- en privéleven. In de natuur van Zeeland krijgen deelnemers de kans even te ontsnappen uit de ‘gewone’ wereld. Pure Me Retreats biedt vanaf 2016 ook retreats aan op Ibiza en Bali. Ook niet geheel verkeerd zullen we maar zeggen! 
 
Kans maken op een Liefdesverdriet Retreat ter waarde van € 999 in het duinlandschap van Walcheren in Zeeland? Laat ons in maximaal 50 woorden weten waarom jij een retraite verdient en like de Facebook-pagina van Pure Me Retreats. Klik vervolgens op de meedoenbutton hieronder. De actie loopt tot 16 oktober.