Beauty
Beauty

Dit mannenhandboek moet je overhalen een borstvergroting te nemen


Nou ladies, houd je hart en borsten maar vast. Er is namelijk een nieuw boek op de markt wat mannen moet helpen hun vrouw over te halen een boobjob te nemen. Ja, serieus. En het is geschreven in samenwerking met een vrouw.

Het is misschien wel de grootste onzekerheid van ons als vrouw: onze borsten. Eigenlijk willen we ze ronder, groter of juist kleiner, andere tepels en ga zo maar door. Het is een ingewikkelde relatie, want tegelijkertijd houden we ontzettend veel van ze. Maar nu is er een man die nog even olie op het vuur gooit door het boek ‘The Convince Her To Get Bigger Breasts Manual’. Oftewel: een handboek voor andere mannen hoe ze hun partner moeten overhalen om een borstvergroting te nemen. Nondeju.


Redder in nood
Ivan LeCasque is de schrijver van het boek wat gebaseerd is op zijn eigen ervaringen. Zo heeft hij verschillende partners weten te ‘overtuigen’ om een borstvergroting te nemen. Ivan mag dan misschien al twee keer gescheiden zijn, hij gelooft heilig in zijn handboek. Andere mannen (helaas) ook want het boek is al 3500 keer verkocht wereldwijd. Ivan denkt dat zijn boek al duizenden relaties heeft gered. 'Ik kreeg een e-mail van een lezer die eigenlijk zijn vrouw wilde verlaten, omdat hij zo gefrustreerd is over haar platte bovenlijf. Ik kan begrijpen hoe oppervlakkig dit lijkt, maar als je 40 of 50 jaar met iemand moet leven, moet je jezelf niet neerleggen bij een seksleven dat niet bevredigend is", vertelt Ivan. - Bonkt hoofd herhaaldelijk op tafel. -


Powervrouw
Zijn - ahum - superfeministische vrouw Victoria heeft meegeholpen het boek te schrijven. Victoria, die van een cupmaat 26D naar een 26K ging, beweert dat een boobjob een geweldige manier is om je zelfvertrouwen te vergroten. Ze zegt tegen Metro UK: 'Als je borsten groter worden, gaat je gevoel van eigenwaarde als vrouw ook omhoog - je voelt je sexy en 'in the game’. Ze heeft ook nog advies voor dwaze vrouwen die vinden dat ze zelf wel uitmaken hoe ze eruit zien. 'Ik denk dat het verkeerd is dat vrouwen niet toegeven aan hun mannen. Als hun echtgenoten dol zijn op blondjes, dan vind ik dat je blond moet zijn. Als hij houdt van grotere borsten, waarom dan geen boobjob? Ze gaat nog even verder: “Waarom niet toegeven aan hun fantasieën en verlangens? Het is echt een gemakkelijke operatie en niet duur, dus waarom niet? ' Ja, Jeanne d’Arc, Beyonce, koningin Wilhelmina en andere powervrouwen, hier hebben jullie nu zo hard voor gestreden. Go feminisme!

Maar hé, voordat we Ivan met z’n allen van de aardbodem willen vegen, hij vindt wel dat de mannen dan ook de boobjob moeten betalen. “Aangezien de vrouw rond moet lopen met al dat extra gewicht.” Een en al redelijkheid, die vent.

Roept u maar ladies: boobjob voor je vent yay or nee?