Liefde / Relaties
Relaties

De grootste afknappers bij een man

We zijn natuurlijk enorm blij met het andere geslacht, op wat kleine puntjes na dan. Maar soms doen ze dingen, of hebben ze dingen áán waarvan wij denken: ‘Oke, wat is dit nou weer. Hoor ik bij hém?’ En dat zijn dingen zoals…

Overdrijven
Overdrijven is een vak. En daar zijn toevallig heel veel mannen goed in. Van ‘Ik kan een loft kopen van wel €400.000’ tot ‘Ik speel op werk de baas over een team van 60 mensen en ze doen alles wat ik maar zeg’. Bij zulke mensen kun je de opmerkingen het beste delen door vijf en er dan twee bij optellen. Dan is het pas een beetje realistisch... 
  
Kleding
Sommige mannen kleden zich nog steeds als een tiener. Denk aan skatebroeken, sokken van The Simpsons of wat dacht je van een portemonnee aan een ketting? Het is natuurlijk altijd handig als een man een portemonnee bij zich heeft, maar aan een ketting?


Arrogant
Arrogantie is eigenlijk één van de grootste afknappers ever. Wat heb je nou aan een man die zich altijd te goed voelt en iedereen die ene nare blik geeft? Je hebt meer aan een man die lekker lacht en spontaan is. Weg met arrogantie.  

Behaarde tenen
Mannen kunnen er niets aan doen als ze enorm behaard zijn, maar ook voor die mannen valt er gewoon iets aan te doen. Vooral tenen waar ongeveer net zoveel haren op groeien als op z’n hoofd, is gewoon een enorme afknapper. Stel je voor dat je die tenen ziet tijdens je eerste date? Dan schrik je je toch kapot! 

Te druk met hun telefoon
Het kan dan wel zijn dat manlief zo’n geweldige goede baan heeft waarmee hij de wereld moet redden, maar af en toe een telefoon uit kan ook helemaal geen kwaad. Een telefoon die afgaat tijdens het eten, tijdens jullie favoriete serie en zelfs tijdens de bruiloftceremonie van je zus. Irritant dat het is. Je zou ‘m bijna expres in de wc pleuren. Rust. 


Stinkmannen
Knoflook, uien, kruiden…  Soms eet je zó veel van deze ingrediënten dat ze letterlijk je poriën uitspringen. Het is dan ook niet zo raar wanneer men er soms naar ruikt. Maar die lucht in de vroege ochtend in een overvolle tram? Dan is er toch iets mis gegaan met de douche, de tandenborstel of een niet zo schoon shirt. Of gewoon alle drie.

Domme mannen
Niet iedereen is even slim en dat hoeft ook echt niet. Maar ook daar zit er een groot verschil tussen. ‘Van voorvocht raak je echt niet zwanger hoor!’, ‘Oh, ik dacht dat Frankrijk een koning heeft?’ of wanneer je in het vliegtuig zit: ‘We vliegen de verkeerde kant op! Spanje ligt toch in het noorden van Europa?’ Wat kunnen we daar nou van zeggen?

Wat is voor jou de grootste afknapper bij een man?