Hi- ha- horoscoop: Juli (+WIN!)

Winacties door Shiri
De toekomst kunnen we niet voorspellen, maar met je horoscoop vang je er een glimp van op. En ook al bepalen we zelf ons eigen lot, we zijn best nieuwsgierig. Kijk gauw wat er deze maand voor jou in de sterren staat geschreven!

Kreeft (22 juni – 22 juli)

Ook al begint deze maand vol strubbelingen, wees niet getreurd! Er is een positieve verandering in aantocht! Komen er kansen op je pad op het gebied van werk en liefde? Pak ze met beide handen aan, je krijgt er zeker weten geen spijt van.
Liefde & Seks: Als je geen vaste lover hebt, kan het geen kwaad om even een soa test te doen. Just saying. Liefde: vrijgezel? Liefde komt vanzelf wel aanwaaien als je het niet verwacht. Intussen kun je gewoon zorgeloos genieten van het moment en wie weet wat de zomer je brengt... Heb je een relatie? Communiceer met elkaar en speel open kaart, daar word je veel gelukkiger van.
Jouw zinderende zomermoment: Paraderen in je nieuwe bikini.
Jouw spiri-spiri-quote van de maand: Love yourself first.

Leeuw (23 juli – 23 augustus)

Je hebt het reuze druk en bent bezig met het afronden van klussen, deadlines en andere leuke dingen. Maar wat heerlijk dat het nu zomer is en dat je mag gaan genieten van het resultaat van je harde werken. Je gaat een heerlijke tijd tegemoet.
Liefde & seks: Heb je een relatie? Dan voel jij je geïnspireerd om nieuwe dingen uit te proberen in bed. Altijd goed. Vrijgezel? Investeer in vriendschappen, ga stappen met vriendinnen, drink een cocktail en geniet van je singlebestaan.                  
Jouw zinderende zomermoment: In het zonnetje zitten.  
Jouw spiri-spiri-quote van de maand: Life is beautiful.

Maagd (24 augustus – 23 september) 

Laat je perfectionisme los en geniet van de dingen die je niet kunt plannen. Je zult je verbazen hoeveel plezier het je oplevert om in deze flow te zitten. De zomer is hier de ideale tijd voor: ga naar het strand, ga surfen, ga dansen of zingen, doe es gek!           
Liefde & seks: Op het gebied van de liefde heb je weinig tijd om erover na te denken. Alhoewel je er wel de nodige vertrouwen in hebt. Niet geheel onterecht, want als je een relatie hebt beleven jullie veel plezier en romantiek. En als je vrijgezel bent, is de kans groot dat je de aankomende tijd wel een héél leuk en mysterieus persoon gaat treffen.                                     
Jouw zinderende zomermoment: Naar het strand gaan.
Jouw spiri-spiri-quote van de maand: Yes you can!

Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Een periode van welverdiende rust breekt aan, eindelijk! Alles bevindt zich in rustig vaarwater en als dat dit niet doet, houd jij je hoofd koel. Je bent een groot voorbeeld en een rots in de branding voor al je vrienden. Je blijft en bent een en al zen!                                                                    
Liefde & seks: Het ideale moment om los te gaan in bed en te genieten is aangebroken! Je bent ontspannen genoeg en je toont meer initiatief.
Jouw zinderende zomermoment: Eindelijk echt op vakantie gaan!
Jouw spiri-spiri-quote van deze maand: Do small things, with great love.
 
Schorpioen (24 oktober – 22 november)
Iedere dag is weer een nieuwe kans om opnieuw te beginnen en dat realiseer jij je maar al te goed. De zonnestralen laden je batterij op en je stoomt jezelf klaar, om het nieuwe jaar vol optimisme en vertrouwen te beginnen.
Liefde & seks: Single? De zomer geeft je meer energie om de bloemetjes lekker buiten te zetten. Wie weet kom jij een knappe Spanjaard tegen! Relatie? Wees aardig voor elkaar en blijf elkaar volop de aandacht geven. Het belooft een mooie romantische, zomer te worden, mits je er een beetje je best voordoet.
Jouw zinderende zomermoment: Een ijsje eten terwijl je tuurt naar de zonsondergang.
Jouw spiri-spiri-quote van de maand: Behandel mensen hoe jezelf ook behandelt wilt worden.

Boogschutter (23 november – 21 december)

Heb je die broodnodige vakantie nou al geboekt? Wel doen hoor! Met een opgeladen accu ben je stukken aangenamer en het zonnetje in huis. Met een beter humeur zal je merken dat je vriendschappen tot bloei komen en het je qua werk ook voor de wind zal gaan. Super!
Liefde & seks: Single? Schrijf die ene leuke date nou niet te snel af, want daar krijg je spijt van! Een relatie? Ga samen eens een romantisch weekend weg en laat vriendlief weten hoeveel hij voor je betekent. Dit geeft je relatie de nodige verdieping.
Jouw zinderende zomermoment: Vallende sterren spotten.
Jouw spiri-spiri-quote van deze maand: Life is better when you are laughing.

Steenbok (22 december – 20 januari)

Hé big spender! Let goed op je portemonnee, geld is zeker om uit te geven.. Er is ook zoveel leuks om te shoppen. Maar toch een kleine waarschuwing: geef geen geld uit, wat je niet hebt. Je wilt immers genoeg overhouden voor je vakantie, festivaltickets en weekendjes weg.
Liefde & seks: Je libido is torenhoog en dat komt goed uit! Heb je een relatie: dan heb je mazzel en kan jij je torenhoge libido botvieren op je lover. Jullie seksleven krijgt een flinke boost en vriendlief weet niet wat hem overkomt. Ben je vrijgezel? Ga daten en gebruik je tinder app! Wie weet wat het je oplevert…
Jouw zinderende zomermoment: De liefde bedrijven in de natuur... spannend!
Jouw spiri-spiri-quote: Get busy! 

Waterman (21 januari – 19 februari)

Je enthousiasme en je grote glimlach vallen niet van je gezicht weg te krijgen! En dat is maar goed ook, want het is zowaar besmettelijk! Overal waar je komt, straal je. Op je werk gaat het goed, de liefde is veelbelovend en plezier heb je bij de vleet. Wat een zomer!          
Liefde & seks: Stralen doe je al, daar heb je de liefde niet voor nodig. Maar juist je stralende houding zorgt ervoor dat je de mannen van je af moet slaan. Altijd een leuke bijkomstigheid. Heb je een relatie? Besteed meer tijd aan je partner, hij kan zich soms een beetje verwaarloosd voelen.        
Jouw zinderende zomermoment: Waterballonen gevecht.
Jouw spiri-spiri-quote van deze maand: Happy girls are the prettiest!

Vissen (20 februari – 20 maart)

Op elke hoek van de straat, lonkt voor jou een nieuw avontuur. En daar hoef je werkelijk niks voor te doen. Spannend! De zomer wordt een fijne periode, alles gaat eindelijk allemaal goed. Je hebt het verleden losgelaten, geniet van het heden en je hebt vertrouwen in de toekomst. Good for you!
Liefde & seks: Ben je vrijgezel? Lucky bastard! Je bent populairder dan ooit te voren. Grote kans dat je binnenkort je grote liefde scoort. Verbaas je niet als de jongen die je ooit gekwetst heeft, ineens met hangende pootjes terugkomt.
Jouw zinderende zomermoment: Watermeloen eten op het strand terwijl je naar de ondergaande zon kijkt.
Jouw spiri-spiri-quote van deze maand: She believed she could, so she did!

Ram (21 maart – 20 april)

De zomer gaat je veel te snel voorbij, je hebt niet echt het gevoel dat je tot rust bent gekomen. Nu is dat helemaal niet erg, want heb jij energie voor twee! Let er wel goed op dat je niet je eigen grenzen voorbij gaat. Neem tijd voor jezelf, ga in bad en ga wandelen terwijl je in je eigen gedachten verzonken bent.                                                                 
Liefde & seks: Het kan geen kwaad om even te ontspannen en te kalmeren. Maak een prioriteit van de liefde en je eigen behoeften. Vrijgezel? Geen paniek. Alleen zijn is zo gek nog niet.        
Jouw zinderende zomermoment: Genieten van je gebruinde teint!
Jouw spiri-spiri-quote van de maand: Keep calm and drink a cocktail.
 
Stier (21 april – 20 mei)
Het leven kan raar lopen, je doet dingen waarvan je nooit had gedacht dat je ze zou doen. Maar, wat heb jij een lef stier! Daar is veel moed en ballen voor nodig. Er is veel gebeurd de afgelopen maanden, het kan geen kwaad om een vakantie te boeken. Je mag best een beetje relaxen en dit heb je dan ook absoluut verdiend.
Liefde & seks: Op het gebied van de liefde komt er veel verheldering, dingen zijn niet altijd zoals ze lijken. Je gaat een oude bekende tegenkomen, die je ooit gekwetst heeft. Hij is geïnteresseerd in je, maar jij niet hem. Een typisch gevalletje van what goes around, comes around. Heb jij een relatie? Dan ervaar je veel stabiliteit, toch is goed om er eens met zijn tweeën op uit te gaan!
Jouw zinderende zomermoment: Heerlijk genieten van het zonnetje terwijl je plezier hebt met vrienden.
Jouw spiri-spiri-quote van de maand: Life is ready for you!
 
Tweelingen (21 mei – 21 juni)
Soms gaat het goed en soms gaat het minder. In jouw geval zit het je voorlopig nog niet mee. Je mentaliteit heeft hier wel veel invloed op, met zelfmedelijden is niemand geholpen. Blijf daarom positief! Doorzetten en blijf je best doen! Kop op!
Liefde & seks: In de liefde gaat het met ups en downs. Ben je nog steeds gek op je lover? Dan moet je ervoor vechten en meer je best doen. Goede relaties gaan niet vanzelf.                  
 Jouw zinderende zomermoment: Festivals bezoeken en luidruchtig meezingen!
Jouw spiri-spiri-quote van deze maand: Work hard, have fun, no drama.


Winnen: Pandora-ESSENCE-armband + Kreeft-sterrenbeeldbedel
Of deze maand knallend of keihard werken wordt, je kunt het in ieder geval goed beginnen, toch? En daarin komen wij je graag tegemoet: van Pandora mogen wij een Pandora-ESSENCE-armband plus Zodiac Charm met het sterrenbeeld 'Kreeft' t.w.v. € 39,- weggeven. Het enige wat je hiervoor moet doen, is onderstaand formulier invullen. De winactie loopt tot en met 15 juli 2015.

Heel veel succes!