Dingen die je kunt doen tijdens de tv-zomerstop

Media door Mariëlle
Zomerstops zouden verboden moeten worden! Goede Tijden Slechte Tijden, DWDD, WNL, het is er allemaal even niet meer. Wat moet je in vredesnaam doen met die zeeën van tijd die je overhoudt door niet naar die programma’s te kijken?

Een hartverzakking kregen we toen we zagen dat de cliffhanger van Goede Tijden Slechte Tijden al op 3 juli wordt uitgezonden. Nee! Dit mag niet! Wat moeten we met ons leven doen als we onszelf niet meer in ons dagelijkse halfuurtje GTST kunnen voorzien? ’s Ochtends moeten we ook al WNL missen, wat juist voor zo’n lekkere afwisseling in nieuwsfeitjes zorgde. Ook de Wereld Draait Door stopt er tijdelijk mee. Waarom bestaan zomerstops eigenlijk? Wat is dat voor onzin?! Kan ons het schelen dat tijdens de zomer de halve wereld op vakantie is of buiten op het terras hangt, en er daardoor minder kijkers zijn? Wij hebben het niet zo op de zomerstop. Eigenlijk haten we het. Maar dat zeggen we niet, want haten is weer zo’n negatief beladen woord. Maar even eerlijk, wat moet je met je leven tijdens een zomerstop? Wat doe je met al die tijd? Wij geven mogelijke opties. 


Orange Is The New Black

Gelukkig is er wel een nieuw seizoen van Orange Is The New Black uit. Holladijee! Dan heb je in ieder geval weer een leven voor één dag. Zo simpel is het, als je aan OITNB begint, dan blijf je dat de hele dag kijken tot en met de laatste aflevering.

Eindelijk eens tijd om het huis schoon te maken

Als je een beetje voor je uit zit te staren op de bank valt het al snel op hoe vies het huis eigenlijk is. Stof die stofzuiger af en roep de Mien Dobbelsteen in je op.


Sporten (tenzij je dat altijd tijdens GTST deed natuurlijk)

Dat je GTST moet kijken is geen excuus meer om niet te sporten. Bikini bodies are made in winter, maar het is nooit te laat om je leven te verbeteren. Elke dag is een perfecte dag voor het begin van een beter leven.

Aan tafel dineren

Nu je 's avonds niet meer standaard naar Nederland 1 zapt om je het nieuws van de dag voor te laten schotelen door De Wereld Draait Door, kun je eindelijk de eettafel eens een nieuw leven in blazen. Door er aan te dineren bijvoorbeeld. Daar is dat ding immers voor bedoeld.

Met vrienden op het terras zitten

De zomerstop betekent niet alleen maar negativiteit. Zomerstops zijn in de zomer (dûh). Dat betekent: mooi weer! Maak gebruik van dat mooie weer en buit het vooral heel erg uit. Maak er misbruik van en drink jouw zomerstopverdriet weg met een wijntje (of twee) want je hebt het verdiend!

Wat doe jij met je leven tijdens de zomerstop?