Achter de schermen: Helemaal compleet

Media door Redactie Ze.nl
Elke dag vermaken wij van de redactie jullie met interessante real-lifeverhalen, interviews, nieuwtjes en andere artikelen. Maar wie zijn wij? En wat spoken wij zoal uit op de redactie? We nemen jullie mee in de afgelopen twee weken!

Hè hè, het duurde even, maar we zijn weer helemaal compleet. Shiri is erbij gekomen als supergoede stagiaire en natuurlijk hebben we deze week Mariëlle als nieuwe redactriZe mogen verwelkomen. De helft van het Ze-team is lekker aan het genieten van een verdiende vakantie. Zo loopt Marleen op dit moment door de jungle in Maleisië en zit Kimberly lekker aan de pizza's en heul veul ijs in Italië. De rest van het team is ondertussen keihard aan het werk om weer de leukste artikelen voor jullie te maken. We hopen dat we snel weer meer artikelen online kunnen zetten. En voor nu: Knallen maar! 

Wat een leuk cadeau kregen we van Qnoop! Bekijk snel de foto hieronder wat erin zat...
 
...superleuke sokken! En weetje wat zo handig is aan deze Qnoop-sokken? Je kunt ze aan elkaar 'Qnoopen', zo raak je ze nooit kwijt in de was. Wij zijn fan! Qnoop komt binnenkort ook met een sokken-abbonement én in het najaar breiden ze de collectie nog meer uit. Hier kun je dat in de gaten houden! 

Work hard, play hard! Even een break inclusief fruit met héél veel slagroom. Wist je dat wij ook Instagram hebben? 
 
We kregen deze week thee binnen van Vatille. Als echte theeleuten waren we daar natuurlijk ontzettend blij mee. Bij Vatille kun je je eigen thee samenstellen, hoe gaaf is dat? En voor onze lieve Ze's hebben we korting geregeld. Met de code 'zomerthee' krijg je tot 11 juli 10 % korting. 

Mariëlle was afgelopen weer lekker op vakantie naar Barcelona. Zon, zee, strand en party! 

En nog even een cute foto met haar grote liefde! 


Verder kregen we nog een grote verrassing van Max Factor op de redactie. We like! 

Ook kregen we dit leuke winkelmandje met allerlei lekkere producten binnen. Met de Scoupy- app kun je meedoen aan de cash back-parade. Daarmee kun je producten kopen en krijg je binnen twee dagen je geld terug. Dus lekker gratis boodschappen doen! Deze producten kun je nog tot 28 juni krijgen en daarna is er weer een selectie van nieuwe producten.

Nou, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus over twee weken weer een update!
 
Veel liefs van Ze!
 
P.S. Bekijk onze vorige achter-de-schermen-berichten ook even.