20 redenen om je huid beter te verzorgen (+ WIN!!)

Winacties door Ze.nl

Je ligt al in bed, maar kak, je moet je gezicht nog wassen. Hup, doekje erover en klaar! Aan het einde van de dag ga je écht niet nog met crèmes in de weer. Wij geven je 20 hele goede redenen waarom je dat beter wél kan doen.
 
Je huid ziet er toch prima uit, waarom zou je het dan (nog) beter verzorgen? Nou, omdat...
 
… make-up beter blijft zitten op een schone en verzorgde huid. 
 
… als je later een oud omaatje bent, je heel dankbaar bent dat je altijd zo goed voor je huid hebt gezorgd.
 
… je er beter uitziet op foto’s. Heb jij geen Insta-filtertje meer voor nodig.

 
… bacteriën geen kans krijgen op een schone, waardoor je minder snel een geïrriteerde huid krijgt. 
 
… je er jaren jonger uitziet. Geen spuitje botox voor nodig!
 
… stiekem heel lekker voelt – want het moet hè – een mandje vol fijne beautyproducten te kopen en jezelf te verwennen.

… een verzorgde huid er ook stralender uitziet, dus smeren is een must. Met een goede dagcrème, zoals de Morning Cream van Drs. Hans Schreuder is je huid de hele dag beschermt tegen vuil van buitenaf. 
 
… je poriën er minder groot van worden, waardoor vuil zich niet kan ophopen. Doei pukkels!
 
… au naturel je er stuk beter uitziet met een goed verzorgde huid. En dat betekent dat je vaker een make-uploos dagje in kunt plannen. Scheelt weer gedoe 's ochtends vroeg.
 
… je van je ochtend- en avondverzorging gewoon een vast ritueel maakt. Wat een straf, elke ochtend en avond een paar minuutjes verplichte ontspanning wanneer je je crème in je huid masseert. 
 
… je je lakens minder vaak hoeft te wassen. Een schoon gezicht betekent ook een schone kussensloop.
 
… je huid je visitekaartje is, dus eigenlijk investeer je in je carrière als je je huid goed verzorgt. Als dat al niet een goede reden is?

 
… tijdens je slaap je huid zich herstelt en dat gaat lastig met een plakkaat muurverf op je gezicht. De Nightcream van Drs. Hans Schreuder bijvoorbeeld bevat allantoïne, dat zorgt ervoor dat je huid meer nieuwe cellen aanmaakt. 
 
… als je een crème ’s ochtends en ’s avonds opsmeert, je 24 uur per dag goed gehydrateerd blijft. 
 
… je de hele dag je gezicht aanraakt, waardoor je huid onder de bacteriën zit. Net zoals douchen, is je huid verzorgen dus een eerste levensbehoefte.
 
… je je eens moet bedenken hoeveel complimentjes je wel niet zal krijgen als je huid straalt als nooit tevoren, alleen maar omdat je 'm goed verzorgt!
 
… je huid verzorgen goed is voor je gezondheid en daar moet je al-tijd goed voor zorgen. Geen excuses.
 
… je er geld mee bespaart. Je kan beter investeren in fijne huidproducten die goed bij je passen, dan bakken met geld uitgeven aan producten die toch niet werken.
 
… een verzorgde huid kan zich ook beter herstellen als het is beschadigd. Toch littekens op je gezicht? Gebruik dan eens de Scar Treatment crème van Drs. Hans Schreuder. Door de vitamine E en soja-extract wordt je huid op een natuurlijke manier herstelt. 
 
… je maar één huid hebt en daar moet je zuinig op zijn!


Winnen
Deze tips zijn natuurlijk leuk, maar nog leuker is het als je ze gelijk in de praktijk kan brengen. Dat kan! Wij mogen namelijk een lezeres blijmaken met een compleet pakket van Drs. Hans Schreuder. Het pakket, t.w.v.€ 92,- (!), bevat de Scar Treatment, Morning Cream en Nightcream

Wat je daarvoor moet te doen? Bijna niets! Klik hieronder op de meedoenbutton en vergeet Ze.nl en Drs. Hans Schreuder niet te liken op Facebook en te volgen op Instagram