Duimen omhoog voor #passengershaming

Lifestyle door Mariëlle
Irritante mede-passagiers. Liever niet als je 21 uur in een vliegtuig zit met zwevende zweetkakkies boven je hoofd. En gebeurt het toch, dan pleur je die op schaamteloze figuren a la 2015 op social media onder #passengershaming.

Nu de grootste geluksvogels onder ons een zonnig oord in het vooruitzicht hebben, daar al zijn geweest of momenteel met hun billen in de zon hangen, hebben we een goede reden op #passengershaming weer onder de loep te brengen. Niks is heerlijker dan leedvermaak. Zeker als mensen het verdienen. Deze mensen die anderen lastig vallen tijdens een reis verdienen het om het middelpunt te zijn van leedvermaak. Niemand zit erop te wachten om tijdens een vlucht een hoofdmassage te incasseren van de tenen van de achterbuurman.

Waarschuwing: het wordt nog erger. Er is namelijk een reden dat deze mensen zich moeten schamen en publiekelijk aan de schandpaal worden genageld.

Het is nooit leuk als iemand over je heen loopt. Hoeveel moeite diegene er ook voor moet doen.
 
Dit is niet wat het lijkt, hij zat gewoon vol... Maak dat de kat wijs.
 
Tijdens het opstijgen en landen van het vliegtuig mag je niet plassen. Ook niet in een boterhamzakje.
 
Soms stijgt de hitte ze naar het hoofd.
 
Maar... HOE ligt deze gast?
 
Is het een geruststellende gedachte dat dit soort mensen andere mensen mooier laten lijken? Of in ieder geval: normaler?
 
Dit is wél sociaal. Nee, afgezonderd van de wereld naar een beeldscherpje koekeloeren is lekker sociaal?


Als zij maar kan liggen.
 

Wie gaat ons vertellen hoe je dit doet? Zie je het al voor je? Dat iemand zijn billen he-le-maal naar achteren schuift om precies dáár een drol te leggen. Dan ben je echt niet goed hoor.

Wat is jouw ergste reiservaring?

Bron