De grappigste beauty vlogs ever

Media door Mariëlle
Nu vloggen het nieuwe bloggen is en bekend is dat daar nóg meer geld mee te verdienen zou zijn, zijn er meer mensen die geld ruiken en een poging doen om hun leven in beeld te brengen. Dit met hilarische taferelen als resultaat.

Als blogger heb je echt een fantastisch leven. En als vlogger misschien wel nog beter. Beauty vloggers verdienen bakken met geld. Dit is een gok. Het is wat de wereld van ze verwacht. Zeker weten doen we het namelijk niet, omdat we niet op hun bankrekening kunnen kijken. En niemand die openlijk vertelt wat er maandelijks op de bankrekening wordt gestort. Nu deze gedachte de wereld vult, ruiken meer mensen geld. Meer mensen die denken: ‘ik heb een camera, ik heb beauty, ik heb een computer, hoe moeilijk kan het zijn?’ De beelden die ze schieten mogen dan wel jammer zijn, ze zijn wel té entertaining voor woorden. Té grappig dit.
 
M by Mickie

M by Mickie doet echt ontzettend haar best om haar kijkers van nuttig advies te voorzien. Zo schattig. Maar het is 'm net niet en juist daarom vinden we haar zo leuk.

CollegeHumor

CollegeHumor heeft Every Beauty Blogger Ever die beautybloggers in het ootje neemt. Zij het een vorm van te kakken zetten, zij het een vorm van jaloezie, om te schuddebuiken is het in ieder geval.

Grav3yardgirl

Grav3yardgirl is Raarrr met een hoofdletter R en schaamt zich hier blijkbaar totaal niet voor. Des te grappiger. Al haar video's zijn hilarisch. Heerlijk voor de momenten dat je echt niks beters te doen hebt.

Om welke beauty vlogger/blogger lach jij de kleren van je lijf?