Zwijmel alarm: Irrational Man

Media door Redactie Ze.nl
Bra off, hair up, sweats on! Omhels een joekelse bak popcorn en tong met de aardbeienmilkshake die je mond binnengolft. Nu de wolken steeds vaker huilen is het tijd om weg te zwijmelen bij de nieuwe tragikomedie Irrational Man.

Nooo, bye bye zomer, bye bye. Tot volgend jaar. *Snif*. Maar hé, niet zo sip. De donkere maanden hebben ook genoeg voordelen. In het winterseizoen is élk excuus goed genoeg om lekker onderuit te zakken in je huispakkie, opgeslokt door de bank, of beter: door een bioscoopstoel (want daar word je op je wenken bediend en hoef je niet zelf je popcorntje te poffen)! Lekker wegzwijmelen bij Irrational Man, de nieuwe zomerse tragikomedie van Woody Allen, die vanaf donderdag 20 augustus in meer dan 40 Nederlandse bioscopen draait. Bekijk hier waar Irrational Man draait.


Filosofie professor Abe Lucas (Joaquin Phoenix -best wel sexy) zit nogal met zichzelf in de knoop. Door een vriendschappelijke relatie te beginnen met één van zijn studentes, Jill (Emma Stone) wil hij zijn leven nieuwe input geven. Dat lukt, maar dat loopt natuurlijk finaal uit de hand. Jill valt namelijk als een blok voor het charisma van de filosoof met al zijn diepe gedachtes en overpeinzingen. Aanvankelijk lijkt deze vleierij een vlam te zijn die Abe’s ingedutte leven doet ontwaken. Toch blijkt al snel dat hij toch iets zoekt om echt het ultieme doel in zijn leven na te jagen. Pas als hij toevallig in een rechtzaak over een groot, persoonlijk onrecht hoort, weet hij eindelijk wat hem te doen staat… Ja daar word je nieuwsgierig van hè? In de trailer wordt meer verklapt.


Oeh, ben jij ook zo benieuwd waarmee dit verhaal eindigt?