10 dingen die koppels doen wanneer niemand kijkt

Relaties door Mariëlle
Bomchickawauwwauw! Koppels die al een tijdje bij elkaar zijn doen bizar gênante dingen samen. Louter en alleen wanneer niemand kijkt natuurlijk. Anders is het raar, maar bij elkaar kunnen ze het maken. Ze zijn niet anders gewend.

Het belangrijkste aan een relatie die stevig met vier voetjes op de grond staat is toch wel dat je keihard jezelf kunt zijn. Altijd en overal. En vooral als jullie met z’n tweetjes zijn en niemand kijkt. Want dan komt de ware aard van de beestjes naar boven. Koppels die al lang bij elkaar zijn, zijn alle schaamte al lang voorbij. Als je dat stadium hebt bereikt doe je dingen als…


1. Daggeren in de woonkamer. Kan het jullie schelen. Alleen de onderburen hebben er last van. Elke dag is er wel een momentje dat jullie een potje moeten daggeren. Kun je niks aan doen. Het is niet tegen te houden als het perfecte moment zich voordoet, bijvoorbeeld als jij je (of hij zijn) schoenen staat te strikken. Om vervolgens over de grond te rollen van het gieren.

2. Zo heb je tijdens het koken ook altijd een momentje dat je achter de pannen staat te twerken. Het liefst samen. Tegen elkaar aan. Lepeltje, lepeltje in de sta-stand trillen met die billen. Ondertussen stiekem kijkend in het spiegelbeeld dat wordt weergegeven in het deurtje van de combimagnetron die bij jullie op bil-hoogte staat.

3. Wist je dat er stellen zijn die binnen hun relatie dreigen met scheten als ze hun zin niet krijgen. Dan is scheten laten binnen je relatie sowieso al een dingetje… Maar elkaar ook nog eens bedreigen met een vergassing? Dat is toch HEERLIJK als je dat bij elkaar kunt doen!


4. Over gasluchten gesproken… Wat dacht je van een wedstrijdje boeren laten inclusief beoordeling aan de hand van cijfers? Wie kan de hardste laten? Wordt het net een magere 5,5 of ga je door voor een dikke 8,5, omdat hij recht uit je tenen kwam en je er met jouw trotse lach een half puntje bovenop mag snoepen?

5. Samen zingen onder de douche. Hele oprea-area's komen ook soms langsgefietst. Mét bijpassende dansjes, armgezwaai en serieuze gezichten om je overtuigingsvermogen kracht bij te zetten.

6. Spelen met je eten. En vooral: elkaars eten. Spaghetti op de meest ranzige manier in je mond krijgen of in de mond van de ander.

7. Elkaar poepverhalen vertellen onder het eten. Iets wat je tijdens je eerste date niet zo snel zou doen, maar als je al een tijdje aan elkaar gewend bent denk je er niet eens meer bij na.


8. Dansen op de bank. Van je moeder heb je altijd geleerd dat dat niet mag. Nu heb je je moeder niet de hele dag om je heen hangen om je te vertellen wat wel en niet mag. Het is jouw bank en jij bepaalt wat je ermee doet: erop dansen. TE cool. Je weet niet hoe hard je elkaar moet aanmoedigen. Tot je er een keertje doorheen zakt, je in schateren uitbarst en ontdekt dat het wel heel erg zonde is van je geld…

9. Met dieren geluiden communiceren. Miauw = please, prrr = fijn en hondengejank = zielig. Dat snappen alleen mensen die al heel lang bij elkaar zijn. Jullie hebben je eigen taal weten te ontwikkelen. Dat is vrij gênant ja, maar daar trek jij je niks van aan.

10. De meest kansloze koosnaampjes voor elkaar bedenken, op het trieste af: poepescheetjes, duivenpikkie, goed-gereedsschapbezitter. Dat soort dingen.

Bonus (als klapperrr op de vuurpijl): Tijdens het kussen ‘ineens’ met het puntje van je neus in het neusgat van je partner belanden. Dat kan alleen maar als je echt geen gevoel van schaamte meer kent in elkaars bijzijn.

Welke punten herken jij in jouw relatie?