Dit is waarom mannelijke vrienden top zijn!

Lifestyle door Anniek
"Mannen en vrouwen kunnen geen vrienden zijn." Wie dit ooit heeft bedacht, had waarschijnlijk een slechte ervaring met iemand van het andere geslacht. Want een mannelijke vriend is superleuk en wel om de volgende redenen!
 
Het kan mannelijke vrienden niets schelen hoe je eruit ziet
Joggingbroek, no make-up, haar in een knot op je kop. Het kan je mannelijke vrienden geen fluit schelen, want de kans is groot dat ze er zelf ook in een joggingbroek bijhangen. En dat is prima, want je opdoffen doe je wel voor je vriend of voor een avondje stappen met je vriendinnen. Je hoeft niet eens je benen te scheren, wat wil je nog meer?
 
 
Mannelijke vrienden geven goed advies
Mannen zijn nuchterder dan vrouwen. Als mannen ruzie hebben, verkopen ze elkaar een klap en is het daarna klaar. Wij vrouwen kunnen tot in de eeuwigheid doorgaan met bitchy opmerkingen en achterbaks geroddel. Dat is één van de dingen die mannen nooit zullen begrijpen aan ons soort. Toch is het handig dat mannen zo nuchter omgaan met ruzies, want ze kunnen jou goed advies geven als jij een crisis hebt. 
 
Mannelijke vrienden geven eerlijk hun mening
"Ja, je kont is dik in die broek." "Je bent af en toe echt een bitch." Het is soms niet fijn om te horen, maar mannelijke vrienden geven je hun eerlijke, ongezouten mening. Ze zijn tenslotte niet je vriendje en dus hoeven ze je niet te pleasen! 
 

 
Mannelijke vrienden ondernemen graag avonturen met je
Jouw vriendinnen durven niet te bungeejumpen, maar die ene mannelijke vriend staat te springen. En wat denk je van parachutespringen, skydiven of zwemmen met haaien? Jouw mannelijke vrienden kunnen niet wachten om deel te nemen aan deze extreme avonturen. Ideaal!
 
Wat voor dingen doe jij samen met mannelijke vrienden?