10x Little Black Dress onder ?30

Fashion door Priscilla N.
Met de LBD ben je NOOIT out of fashion, en behalve dat is ze geschikt voor elke gelegenheid. Je leest hier nog 5 redenen waarom deze jurk niet in je kast mag ontbreken. Daarnaast hebben we 10 mooie exemplaren gespot onder 30 euro!

1. Zwart slankt af

Vergeet dat hongerdieet, en sla gewoon een paar LBD's in. Als je zwart draagt oog je slanker. Daarom mag deze reden wat ons betreft met stip op nummer één.

2. Onbeperkt knoeien zonder vlekken

Een beetje rode wijn gemorst? Niemand die het ziet... Vooral prettig voor de klungelige dames onder ons, geen knoeistress. Hoe fijn is dat?

3. Nooit out of fashion

We gaven het net al aan; de LBD raakt nooit out of fashion. Je zult dus niet snel de plank misslaan bij het dragen hiervan. Het fijne jurkje gaat al decennia mee, en er zullen vele volgen. Dat durven we wel met 100% zekerheid te zeggen.

4. Voor elke mood

Casual, feestelijke, sexy, classiek, flatterend... Welke mood je ook bent, of wat voor effect je ook wilt bereiken. Het zwarte jurkje is er voor je, 24/7 kun je op haar rekenen. 

5. Voor elke gelegenheid

Net als voor elke mood, is de LBD ook geschikt voor elke gelegenheid. Bijvoorbeeld dat ene verjaardagsfeestje, een etentje, of een stapavond. Maar ook voor minder feestelijke gebeurtenissen - denk begrafenis - kun je de jurk inzetten.

...Maar laten we het voor nu maar even vrolijk houden. Scoor hieronder een mooie LBD voor nog geen €30. Veel shopplezier!

J.D.Y Sweat Dress €25.59 via Asos.com
Vero Moda, Tall Jersey Maxi Dress €22.75 via Asos.com


Bik Bok, Gebreide jurk €29,95 via Zalando
Bik Bok LIMA - Korte jurk €29,95 via Zalando


Love Kimono, Maxi Dress With €25.59 via Asos.com
Love Bow Front Skater Dress €25.59 via Asos.com


Dorothy Perkins Korte jurk €24,95 via Zalando
Vero Moda, Zakelijke jurk €21.95 via Zalando


Dorothy Perkins Korte jurk €29.95 via Zalando
New Look Korte jurk €24.95 via Zalando
 

Welke LBD is jouw favoriet?