Mannenpanel: Over het vrouwelijk lichaam

Lifestyle door Redactie Ze.nl
Wij vrouwen praten honderduit over mannen en al hun rariteiten. Maar mannen hebben ook het nodige te bespreken als het over ons gaat. Daarom hebben we een mannenpanel opgericht om al onze brandende vragen te beantwoorden!
 
Mannen kunnen sexy, charmant, grappig en zorgzaam zijn, maar ook totaal onbegrijpelijk! Daarom hebben we een panel in het leven geroepen, zodat we onZe mannen regelmatig het hemd van het lijf kunnen vragen over seks, relaties, ruzies en vrouwenkwaaltjes. Zullen we dan eindelijk weten wat er in hun hoofd omgaat?
 
Deze week wordt er door het mannenpanel gesproken over het lichaam en in het bijzonder het vrouwelijk lichaam. Want hoe denken mannen over dingen als scheren en naar het toilet gaan waar zij bij zijn? 
 
Even voorstellen...

 


Links: Dylan (21)
Rechts: Brendan (21)


Jelte (24)
 

Wat vind je ervan als een vrouw zich in jouw bijzijn scheert?
Dylan: "Niks mis mee. Van mij mag ze haar hele lichaam scheren waar ik bij ben."
Brendan: "Dat vind ik niet erg."
Jelte: "Dat maakt mij echt helemaal niets uit. Je scheert jezelf ook, dus waarom zou het dan vies zijn als iemand het in jouw bijzijn doet?"
 
Wat vind je ervan als een vrouw zich juist niet scheert?
Dylan: "Helemaal niet? Dus oksels niet, helemaal niks? Nee, dat vind ik wel vies. Of gewoon niet hygiënisch. Ik vind dat de benen er ook bij horen. Schaamhaar vind ik eigenlijk niet zo'n must, maar oksels en benen wel."
Brendan: "Dat vind ik niet echt prettig. Ze moet wel geschoren zijn en dan het liefst ook alles."
Jelte: "Dat vind ik niet fijn. Er zijn natuurlijk altijd meningsverschillen, maar een goed geschoren vrouw vind ik toch wel prettig. Maar als een vrouw haar benen in de winter even niet scheert, is dat ook wel prima hoor."
 
Wat vind je ervan als een vrouw in jouw bijzijn naar de wc gaat?
Dylan: "Gewoon naast me? Als het mijn vriendin is, heb ik er geen probleem mee. Maar als het iemand is die ik niet zo goed ken... Dan liever niet. Dan zit er ineens eentje naast je te poepen. Nee, bedankt."
Brendan: "Van mijn vriendin vind ik het geen probleem. Als het een onenightstand is, dan was ik waarschijnlijk toch al dronken en kan het me sowieso niets interesseren."
Jelte: "Dat ligt er een beetje aan. Aan de ene kant denk ik 'het is ook niet erg als ik het in het bijzijn van iemand anders doe', maar aan de andere kant is het toch een privacy dingetje. Het is fijner als je het alleen doet, om het maar even zo te zeggen. In principe dus niet, maar soms kan het gewoon niet anders."
 
Wat vind je ervan als een vrouw scheten laat en boert?
Dylan: "Scheten vind ik echt vies. Ja, dat is gewoon persoonlijk. Boeren daarentegen vind ik wel grappig. Andersom doe ik het ook niet hoor. Boeren wel, maar scheten vind ik zo smerig."
Brendan: "Scheten laten vind ik echt niet netjes. Boeren kan gebeuren, maar ik heb het liever niet. Zelf probeer ik het ook zo min mogelijk te doen." 
Jelte: "Het is niet heel sexy. Ik vind dat echt niet aantrekkelijk. Het komt wel eens voor, maar het is niet iets wat elke tien minuten moet gebeuren."
 
Wat vind je ervan als een vrouw jouw puistjes wil uitknijpen?
Dylan: "Ja, dat vind ik goed. Je hebt een rare vogel voor je hoor, want dat vind ik echt leuk."
Brendan: "Nee, dat hoeft van mij echt niet."
Jelte: "Doe maar, graag zelfs. Als zij het dan ook fijn vindt, hè?" 
 
Voel je je bezwaart als je tampons of maandverband moet halen?
Dylan: "Nee."
Brendan: "Nee, totaal niet." 
Jelte: "Nee, dat heb ik al vaak genoeg gedaan. Dat maakt me echt niet uit. Waarom zou het raar zijn? Ik schaam me er ook niet voor als ik bij de kassa sta." 

Wat vind jij van de antwoorden van deze mannen? Bekijk hier de vorige editie van het mannenpanel!