Waarom we gek zijn op mannen

Relaties door Sabine
Ze zijn langer dan wij, ze ruiken anders en ze hebben hele andere kwaliteiten. Mannen zijn fascinerend as hell! Maar niet alleen hierom zijn we zo betoverd door de andere sekse. Deze lijst bevat nog 15 piekfijne puntjes van de man.

Hoewel we er echt van overtuigd zijn dat mannen van een heel andere planeet komen dan wij, kunnen we geen genoeg van ze krijgen. We vinden ze ongelooflijk fascinerend en spenderen onze minuutjes maar wat graag met hen. Waarom we geen genoeg van ze kunnen krijgen? Heel simpel, want mannen…

… voelen altijd de behoefte om ons te helpen. En hoewel we best wel geëmancipeerd zijn, nemen we zijn hulp soms maar wat gretig aan. Ook al is het alleen maar om z’n lekkere kontje te checken wanneer hij jouw gootsteen onder handen neemt. 

… eten veel. Heel veel. Sommige mannen eten ook wel als muizen, maar de meeste schuiven voedsel naar binnen alsof ze morgen naar een onbewoond eiland à la Expeditie Robinson worden gestuurd. En hierdoor voelen wij ons gemakkelijk genoeg om onze ware aard te laten zien en schransen we lekker met ‘m mee. … zijn sterker dan wij. Soms vinden we het best wel oneerlijk dat hij ons met een pink opzij kan duwen, maar soms is het zo ontzettend sexy om te zien wat een kracht er in de biceps van ‘m schuilen.

… staan nuchterder in het leven. Wij maken soms iets te graag van een mug een olifant. Tsjah, wij vrouwen zijn nu eenmaal melodramatisch. Gelukkig bestaan er mannen die ons helpen in te zien dat het allemaal wel meevalt.

… kunnen erg goed advies geven. Wij bekijken dingen vaak in alle kleuren van de regenboog terwijl de man gewoon een zwartwitzicht heeft wat vrouwenproblemen betreft. Hij vertelt je simpelweg wat je wel kunt doen en wat niet.

… hun gezichtshaar. Het blijft gewoon fascinerend! We vinden het geweldig als hij rondloopt met een driedagenbaardje, maar we vinden het net zo intrigerend wanneer hij zich drie weken niet heeft geschoren. 

… begrijpen ons niet altijd. Hoewel we elkaar graag goed begrijpen, vinden we het ook spannend als bepaalde dingen een mysterie blijft.

… kunnen heel romantisch uit de hoek komen. We smelten als boter als hij ons opeens opwacht met een doosje chocolaatjes of een bosje rode rozen.

… zijn altijd in voor een potje seks. Dus als wij zin hebben, hoeven we nooit lang te wachten tot meneer ingaat op onze hitsigheid.… niet bang voor spinnen en ander kruipend en kroelend grut. Dus die ene spin aan de andere kant van de kamer kan hij wel voor je verwijderen.

… liegen niet over typische vrouwendingen als gewicht, hun kledingmaat. We vinden het heerlijk verfrissend wanneer hij er aan z’n maten uitflapt dat hij 90 kilo weegt.

… zijn makkelijk te manipuleren. We zijn er niet heel erg trots op, maar soms is het zo handig dat hij zo makkelijk te manipuleren is.  

.... gaan ook echt voor iets. Ze doen iets of niet of gaan er voor de volle 100% tegenaan. Echte doorzetters. Me gusta!  

… zijn gewoon knap. We vinden het maar wat geweldig als we op een zaterdagavond tegen z’n gespierde lichaam aan mogen kruipen en af en toe een glimp van dat goddelijke gezicht opvangen.

… hebben een piemel. En de dingen die hij daarmee kan... Raaawr.  

Wat vind jij zo geweldig aan mannen?