Dit begrijpen zussen alleen

Lifestyle door Sjarmaine
Het ene moment liggen jullie in een deuk van het lachen, het andere moment hebben jullie oorlog. Iedereen met een zus begrijpt dat je met niemand zo’n speciale band kan hebben als met haar. En alleen jullie begrijpen deze dingen…
 
1. Jullie kunnen alles, maar dan ook alles met elkaar delen. ?Van voedsel tot vriendschappen, geheimen en kleding. Met je zus deel je alles!
 
2. Jullie garderobes zijn één, zelfs als je dat niet altijd even leuk vindt. ?Het hebben van een zus, met ook nog eens dezelfde maat, betekent meerdere kledingopties. Elkaars kleren lenen is helemaal prima, maar soms ook absoluut niet. Want heb je net een prachtig jurkje gehaald voor een speciale gelegenheid, is zij de eerste die hem aan heeft. Ja, dat is natuurlijk een no go!
 
 
3. Zelfs wanneer jullie ruzie met elkaar hebben, je blijft altijd van d'r houden. Ruzie maken kunnen jullie als de beste, maar een paar uur later praten jullie alweer over dat nieuwe nummer, vette kledingstuk of nieuwe serie. Vergeven en vergeten gaat zelden zo gemakkelijk als bij zussen!
 
4. Iedereen vergelijkt jullie met elkaar.? Zelfs als jullie niet op elkaar lijken en jullie totaal verschillende persoonlijkheden en talenten hebben. Mensen blijven jullie met elkaar vergelijken. Een voorbeeld: ‘Je zus was een fantastische student. We kunnen dus ook veel van jou verwachten of niet?’ 
 
5. Zij is altijd de eerste die je Facebook-post liked en reageert op je Instagram-bericht. Het maakt niet uit op welk moment van de dag je iets post op social media; je zus geeft jou altijd haar #firstlike. Daarnaast reageert ze altijd, maar dan ook altijd op je berichten, al is het enkel en alleen een hart-emoji. Zij geeft je een speciaal gevoel en laat je voelen dat er altijd iemand is die om je geeft. Bedankt sis! 
 
 6. Jullie kunnen met elkaar communiceren zonder te praten. ?Slechts een eenvoudige gezichtsuitdrukking is genoeg! Jullie weten waar jullie het over hebben. In sommige situaties erg handig!
 
 
7. Een flinke oppepper is slechts een telefoontje verwijderd. Je zus kun je altijd bellen. Al is het midden in de nacht en bel je haar om het minst en geringste, ze zal altijd luisteren. Voel je je kut? Zij vrolijkt je weer op met gekke bekken tijdens jullie Facetime-gesprek en geeft je een flinke boost zelfvertrouwen. Je kunt er weer tegenaan! 
 
8. Jullie begrijpen elkaars humor en hebben talloze inside jokes. Dat is ook niet zo gek, jullie kennen elkaar als de beste. Al die inside jokes blijven grappig, ook al begrijpt niemand anders ze. Jullie liggen helemaal in de deuk! 
 
9. Jullie leren veel van elkaar. Is het niet op het vlak van beauty, fashion en haar, dan is het wel van mannen, werk en school. Je zus weet veel en is altijd eerlijk, ook al doet dat soms pijn. Je weet ze heeft altijd het beste met je voor. 
 
10. Jullie nemen het altijd voor elkaar op als anderen jullie bekritiseren. ?Ook al maken jullie elkaar soms helemaal gek, don’t mess with my sister! Jullie houden van elkaar, no matter what.

Welke punten zijn voor jou herkenbaar?