Waarom introverte mannen de beste partner zijn

Lifestyle door Renée

Ja dames en heren, Vrouwen.nl heeft fantastisch nieuws voor alle vrouwen die een introverte man in bed hebben liggen. Wat is het goede nieuws? Schijnbaar zijn deze mannen van nature de beste minnaars die je je maar voor kunt stellen. Vrouwen.nl zocht het uit.


Wat is dat toch dat introverte mannen zo'n goede vriend zijn? Daar zijn zo een paar redenen voor.

1. Introverten zijn diepe denkers. Dit resulteert in het feit dat je je bewust bent van jezelf, de dingen die je (niet) leuk vindt en wie bij je past. De kans is daardoor groot dat je de sneller de juiste match voor jou vindt en weet je diegene ook bij je te houden op een gezonde manier. Zo weet je ook meteen aan welke dingen jullie moeten werken in de relatie voordat het een groter issue wordt.


2. Introverten zijn onafhankelijk. Introverte mensen houden ervan om tijd alleen te spenderen waardoor je nooit het 'gevaar' loopt dat iemand te afhankelijk van je wordt.


3. Introverten zijn geduldig. Zij overhaasten niets - dus ook geen relatie - wat een aantrekkelijke eigenschap is voor veel vrouwen.


4. Introverten zijn mysterieus. Introverte mensen houden meer van low-key plekken om af te spreken en ze laten niet meteen het achterste van hun tong zien. En dat terwijl jij juist meer wil weten. Je kunt dus stellen dat ze misschien een klein beetje hard-to-get zijn.