Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

7 dingen die je zelfs niet met je beste vriendin wilt delen


Jij en je beste vriendin kennen elkaar al járen. Je vertrouwt haar met je leven en jullie delen eigenlijk alles wel. Tenminste, dat is wat zij denkt. Hoe geweldig je beste vriendin ook is, deze dingen wil je niet met haar delen.

Je ruft er rustig op los wanneer je in je huispak bij je vriendin op de bank zit en je wilt best wel die puist op haar rug uitknijpen, maar ook jullie vriendschap kent z’n grenzen. Deze dingen wil je niet met je beste vriendin delen.

Je eten
Als je vriendin na een paar maanden backpacken in Thailand terugkomt als een gratenpakhuis, bied je haar heus wel een rijkelijk belegde boterham aan om wat aan te sterken. Maar over het algemeen houd je je eten voor jezelf. Een reep chocola is je gewoon te heilig om te delen. Die wil je gewoon zelf oppeuzelen.

Je huisdier
Dat je andere vriendinnen haar leuker vinden dan ze jou vinden, oké. Maar als je hond z’n staart fanatieker gaat kwispelen wanneer hij haar ziet, zie je groen van jaloezie. Je andere vriendinnen pri-ma, neem ze allemaal maar, maar niet je hond! Dat is jouw lieveling!


Je vriend
Hoewel je ál zijn bedkwaliteiten tot in detail met haar deelt, hoeft ze niet zelf te ervaren hoe hij het er nu echt van bakt. Je vriend is jouw vriend en dat blijft-ie ook! Of z’n piemel echt maatje Olympus is zoals jij beweert, zal voor haar altijd een vraag blijven.
 
Exen

Hoewel je ex hartstikke verleden tijd is en je hartstikke over hem heen bent, blijft hij verboden terrein voor je bestie. Hij is niet voor niets jouw ex en je wilt echt niet zien dat hij ook het hart van je beste vriendin breekt. Bovendien lijkt het je erg ongemakkelijk om uit haar mond te horen hoe hij als vriend is. Buitengewoon awkward.

Je kleding
Als ze echt in kledingnood zit, mag ze best een kijkje nemen in jouw kledingkast. Maar over het algemeen is jouw garderobe off limits. Niet omdat je je kleding niet wilt delen, maar simpelweg omdat je niet wilt dat ze er beter uitziet in dat ene jurkje dat je je eigenlijk niet kon veroorloven. Je oude vodden mag ze hebben, maar niet jouw shine-outfit!


Je bankrekening
Het gat in jouw hand is al groot zat. Als je je creditcard een middagje aan haar uitleent, kun je met 100% zekerheid zeggen dat de deurwaarde je binnenkort een bezoekje zal komen brengen. Je bankrekening heeft het al zwaar genoeg met jouw. Je wilt die alleen maar met haar delen als ze er geld op stort.

Je seksspeeltjes
Je wilt haar best tips geven voor het beste type en waar je welk speeltje het beste voor gebruikt, maar ze zal ze toch echt zelf moeten aanschaffen als ze wil weten hoe dat precies werkt. Je moet er niet aan denken dat ze genot beleeft van hetzelfde speeltje dat jij tien minuten eerder nog gebruikte.

Welke dingen deel jij never nooit niet met je beste vriendin?