Seks & relaties / Zij/hij
Zij/hij

Dingen die beter zijn dan een relatie

Ze zijn helemaal hotel de botel. Ja hoor. Ze hebben elkaar helemaal gevonden… bla bla. Wat zouden ze toch zonder elkaar moeten? Euh… Unicornpantoffels dragen en al die andere dingen die beter zijn dan een relatie. Wees blij, single!

Singles niet getreurd. Laat je onderlip niet hangen en zeker niet trillen. Jij bent zo slecht nog niet af met je single bestaan. Jij hebt namelijk het talent om dingen te ontdekken die vele malen beter zijn dan het hebben van een relatie. Die zijn er namelijk genoeg. Vriendje? Dat is zo’n overschatte waarde. Wat moet je er eigenlijk mee als je ook de volgende dingen kunt hebben?

 

 


Chocolade
Je kunt seksen en je kunt chocolade eten... euh... euh... Moeten we daar echt over nadenken? Euh... NEE. Dat wordt natuurlijk chocolade. Wist je trouwens dat seksen een enorm overschatte waarde is? Echt waar. Chocolade niet. Nee, dat is echt goed voor je. Vrouwen kunnen geen week (wat zeggen we? Geen dag!) zonder chocolade. Levensbehoefte nummero uno! Die zoete, donkerbruine, lichtbruine of witte smurrie die mierzoet op je tong smelt. Mjam! Wat er dan door je heen gaat, daar kan geen orgasme tegenop.

Kittens
Nee, kittens luisteren niet beter dan een vriend of een vriendin. Kittens hebben een eigen wil. Maar als je ze toch even zat bent spuit je met het grootste gemak een vleugje catnip op de vloer. Daarvan worden ze zo stoney melony van als kale gabbertjes en dan knuffelen ze met de vloer totdat jij ze weer kunt handelen.

 

 

 

 


Unicorn pantoffels
Bestaan er überhaupt leukere dingen dan unicorn pantoffels? Thank the LORD dat er iemand op deze aardbol rondloopt die al zijn levenskracht bij elkaar heeft geraapt om deze kleddernatte droom werkelijkheid te laten worden. Zie je het al voor je? Jij op de bank met een unicorn kruik, een topwijntje (die je hebt geopend met een unicorn kurkentrekker) en een nog tot de nok gevulde zak chips die je helemaal in je uppie gaat leegeten (no sharing is also caring) en je nieuwe beste vriendjes?

De nieuwste iPhone
Hoeveel aandacht geef je je relatie (indien van toepassing) als je de nieuwste iPhone hebt? Niks, noppes, nada, nul. Precies nul aandacht voor mister lover lover. Die toch niet zo mister lover lover blijkt te zijn. Want hoe verliefd ben je nou eigenlijk als je je telefoon meer aandacht geeft. Pre-cies. Relaties zijn echt totaal overbodig.

Een sushi telefoonhoesje
Sushi is leuk, maar nog veel leuker is een telefoonhoesje met sushi! Voor om je nieuwe telefoon. Want ja, alles kan kapot, liefdes, unicornsloffen en nieuwe telefoons. En dat wil je natuurlijk niet. Je wilt niet dat je nieuwe telefoon kapot gaat.

Wie heeft er nog een vriendje nodig als het bovenstaande veel makkelijker verkrijgbaar is?