Lifestyle / Winacties
Winacties

WIN: een lang weekend Antwerpen voor 2 personen!


Ben jij ook wel toe aan een weekendje weg? Wat dacht je van een lang weekend naar Antwerpen met je lover? Gezellig winkelen, uit eten en het bed in de hotelkamer uittesten. Heerlijk! En je hebt geluk, want jij kunt het winnen!
 
Antwerpen, de stad van het Bourgondische genieten. Als je er nog nooit bent geweest, heb je eigenlijk niet geleefd. In het bruisende centrum is dag en nacht van alles te beleven en het kent de leukste restaurantjes waar je rustig kunt dineren met je lief of beste vriendin. Klinkt ideaal, nietwaar? En het wordt nog beter, want wij mogen namens de IHG Rewards Club een lang weekend weggeven voor twee personen! 
 
 
Punten verdienen
De IHG Rewards Club is het grootste loyalty programma in de hotelwereld en telt wereldwijd meer dan 90(!) miljoen leden. Eh, loyalty programma? Wat is dat? Heel simpel: met dit programma kun je punten verdienen met dingen als hotelovernachtingen, autohuur, diners en nog veel meer. 
 
Vervolgens kun je deze punten weer inwisselen voor cadeaus, zoals vliegtickets, gratis overnachtingen of cadeaubonnen. De punten kun je ook omzetten in airmiles of schenken aan het IHG rampenbestrijdingsprogramma. Doe je ook meteen een goede daad. Het beste aan dit programma is dat het supersnel en simpel is. Zo kun je al je overnachtingen en activiteiten beheren met de mobiele IHG App. Easy peasy!
 
Beloning
Maar wacht even, je wordt dus beloond voor het doen van leuke dingen? Jup, dat maakt het ook zo leuk! Verblijf jij bijvoorbeeld een nachtje in een IHG-hotel? Dan verdien je per uitgegeven dollar al tien punten. Dat tikt flink aan, als je het ons vraagt. Voor je het weet kun je meerdere malen per jaar gratis een weekendje weg of mag je kosteloos upgraden naar een betere kamer. Wie wil dat nou niet?
 
 
WIN
Heb jij zin gekregen om meteen in je karretje te springen en vol gas naar Antwerpen te racen? Doe dan mee met onze winactie en win twee overnachtingen (inclusief ontbijt!) voor twee personen in het Hotel Crowne Plaza in Antwerpen!
 
Het enige dat je hoeft te doen is ons liken op Facebook, volgen op Instagram en klikken op de 'meedoen-button' hieronder. (Let op: de 'meedoen-button' is alleen zichtbaar als je bent ingelogd op de desktopversie van de site.)