Unboxing: Healthbox van november

Lifestyle door Redactie Ze.nl
Hihaaa, het is weer tijd voor een doosje gezondheid! Want geef maar eerlijk toe, dat kun je wel gebruiken nu de dagen korter en donkerder worden. Extra energie is altijd welkom! Kijk je mee wat er in de Healthbox van november zit?

Oeh, hier worden we altijd al blij van!

Een kaartje van het Healthbox-team. Altijd leuk natuurlijk.

Dat ziet er al veelbelovend uit! Laten we eens gaan kijken wat er allemaal in deze Healthbox zit!

Drs. Night HPO Night Cream - 100ml - €44,95 
Deze Drs. Night HPO Night Cream is een vochtregulerende nachtcrème. De crème beschermt en verzorgt de huid terwijl je slaapt, dus je kunt gewoon lekker gaan snurken en het spulletje z'n werk laten doen. Verder zit de crème vol allantoïne, dit is een stof die een kalmerend effect geeft. Perfect voor de wintermaanden!
 
Coconut Dream - 1000ml - €2,10 
Deze heerlijke zuivelvrije drank is 100 procent natuurlijk en gemaakt van de beste kokosnootcrème en Italiaanse rijst. De zoete smaak maakt Coconut Dream lekker verfrissend en daarom perfect om te gebruiken met ontbijtgranen, om te drinken of zelfs om in te koken en bakken. Lekkâh lekkâh!
 
Orthica Multi Energie - €15,50 
Tijdens de wintermaanden is het belangrijk dat je al je vitamientjes binnenkrijgt. Een goede ondersteuning van de gezondheid is daarom belangrijk. Ons lichaam kan hierbij zeker wat hulp gebruiken met deze vitamines, die je energieniveau een boost geven!
 
Ananda Chocolate Incredible Inca Reep - 50g - €1,99 
Deze chocolade wordt gemaakt van Arriba cacao uit Ecuador. Dit zorgt ervoor dat er meer werkgelegenheid ontstaat, de chocolade is daarom ook fairtrade. De reep zit vol antioxidanten door de rauwe cacao en de incabessen. Perfect voor een avondje op de bank met een glas wijn en je favoriete film.
 
Wild Thing Pure Raw Organic Paleo Coconut & Chia - 30g - €1,49 
Deze reep is ideaal voor onderweg. Je gooit hem gewoon in je tas en vist hem eruit als je weer eens bent gestrand met de trein. De bar is rauw gemaakt en niet gekookt om de voedingswaarde van de speciale ingrediënten te behouden.
 
Body & Fit Pure Amandelpasta - 170g - €3,19 
Deze amandelpasta is van nature zeer rijk aan bouw- en voedingsstoffen, eiwitten, hoogwaardige omega vetzuren, antioxidanten, vezels en mineralen. Heerlijk op brood, crackers en rijstwafels. Winters powerfood!
 
Santé Magazine - €3,95
Dit is de grootste gezondheidsglossy van Nederland met deze maand de leukste foodblogs en fitnesstrends voor het nieuwe seizoen. Heerlijk leesvoer voor die donkere avonden.
 
Alle producten bij elkaar, heeeeerlijk!

Abonnement 
Wil jij een ander of jezelf verrassen met een Healthbox, waarvan de inhoud iedere maand weer een verrassing is? Via de website van Healthbox kun je je aanmelden voor een abonnement. Ook handig om te weten: je zit nergens aan vast, je kunt de box gewoon opzeggen wanneer je wilt!