Lifestyle / Winacties
Winacties

WIN: 5 x goedgevuld Sinterklaaspakket mét CD van Monique Smit!


"Sinterklaasje, kom maar binnen met je knecht!" De feestdagen kunnen ons niet snel genoeg beginnen. Om jou ook alvast in de stemming te brengen, geven we maar liefst 5(!) Sinterklaaspakketten weg. Lees snel wat er allemaal in zit!
 
Nog maar heel eventjes en dan staat die ouwe baardmans weer op de stoep met z'n stafje en witte knol. De meeste gezinnen in Nederland vieren Sinterklaas en het is natuurlijk elk jaar weer een speurtocht naar de leukste en beste cadeautjes. Kruidvat helpt je graag een handje en geeft 5 Sinterklaaspakketten weg, tot de nok toe gevuld met leuke spulletjes.
 
 
Goedgevuld pakket
Wat zit er dan allemaal in dat pakket, vraag je je nu misschien af? Als eerste de CD 'Sinterklaas is in het land' van Monique Smit, die net moeder is geworden. Dit schoencadeautje ontvang je van 9 tot en met 22 november gratis bij aankoop van twee actieproducten van Procter & Gamble* in alle Kruidvat-winkels in Nederland. Daarnaast krijg je de Oral-B 3D White Glans en Glamour tandpasta, die van pas komt na het eten van al die zoetigheid op pakjesavond.
 
Ook kun je de Max Factor Lipfinity lipstick winnen, een scheersysteem van Gillette, mannenshampoo van Head & Shoulders en Ariel 3in1 pods. Is dat alles? Nope, zeker weten niet! In het pakket vind je ook het Olaz reinigingssysteem, droogshampoo van Aussie en Dreft afwasmiddel. Als dat geen goedgevuld pakket is, weten wij het ook niet meer!
 
 
Win
Wil jij één van de vijf Sinterklaaspakketten winnen om van een heerlijk avondje verzekerd te zijn? Dan moet je ons volgen op Instagram, liken op Facebook en klikken op de 'meedoen-button' hieronder. (Let op: de 'meedoen-button' is alleen zichtbaar als je bent ingelogd op de desktopversie van de site.)

*Met uitzondering van Pampers luiers. Voor de actie geldt: zolang de voorraad strekt.