Met deze kapsels zien we onze mannen het liefst

Haar door Amy
Van man buns tot opgeschoren koppen, vrouwen vinden de haargroei van mannen belangrijk. Daarom hebben wij een aantal hete heren met een mooie haardos voor je bij elkaar gezocht. Naar welke van deze koppies gaat jouw voorkeur uit?

De man bun van Jared Leto
Als we het hebben over een man bun, hebben we het natuurlijk niet over die kleine palmboompjes die vele mannen op hun hoofd hebben. Wel hebben we het over de lekkere volle knot van bijvoorbeeld Jared Leto.
 
 
De coupe van John Mayer 
Menig vrouw glijdt van haar stoel bij het zien van deze knappe man. Met zijn haren naar achter windt hij vele vrouwen om zijn vinger.
 
 
De lange lokken van James Bay
Naast een gouden keeltje heeft deze zanger ook nog eens prachtige lokken waar veel vrouwen jaloers van worden. Zelfs Rapunzel is er niets bij. 
 


De krullen van Benja Bruijning
We zien deze Nederlandse schone maar wat graag op het witte doek en naast acteertalent bezit hij ook nog eens een prachtige wilde bos krullen. #jaloers


 
Het korte pittige kapsel van Pharrell Williams
Voor alle vrouwen die niet houden van een man met lange manen: onder Williams z'n drie kilometer hoge hoed komt een pittig kort koppie tevoorschijn. Want eerlijk is eerlijk: Pharrell heeft helemaal geen lokken nodig om zich achter te verschuilen.
 


Welk kapsel vind jij het meest sexy?