Testpanel over ROTER Cysticare: 'Ideaal tegen blaasontsteking'

Lichaam door Redactie Ze.nl

Wauwie! Het aantal reacties dat we kregen op de testoproep om ROTER Cysticare, een medisch hulpmiddel tegen blaasontsteking, te testen was overweldigend. Meer dan 1000 vrouwen waren geïnteresseerd in deelname aan het testpanel!
 
De oproep die we eerder dit jaar op de site plaatsten om ROTER Cysticare te testen, werd goed ontvangen. Een grote hoeveelheid vrouwen gaf zich op om het product tegen blaasontsteking uit te proberen. Uiteindelijk hebben 185 een testverpakking ontvangen en hebben 60 vrouwen het product daadwerkelijk getest. Wat vonden ze ervan?
 


Verlichting
"Het is fijn dat je meteen kunt beginnen bij het opmerken van de eerste symptomen", zegt Sandra (26). "Zo verergert het niet en ben je er sneller vanaf." De vrouwen die ROTER Cysticare hebben getest, gaven allemaal aan dat er merkbaar verlichting van de eerste symptomen optrad. Bij 77 procent van de vrouwen heeft het uiteindelijk gezorgd dat de verergerde plasdrang afnam en bij 73 procent was de pijn bij het plassen binnen 48 uur verminderd. Dat is natuurlijk precies wat je wilt als je doosje pijn doet.
 
"Bedankt voor het mogen testen van ROTER Cysticare. Ik zorg dat ik dit standaard in huis heb", aldus Marian (29). Een groot voordeel van dit hulpmiddel is dat het bij de drogist op de hoek te halen is. Zo hoef je niet ingewikkeld te doen met recepten van een apotheek. Zo'n 93 procent van de vrouwen uit het testpanel zouden het product aanraden bij vriendinnen. Het is niet voor niets dat ROTER Cysticare gemiddeld met een 8,2(!) werd beoordeeld. 
 
 
Kortingsbon
Het hulpmiddel tegen blaasontsteking bevat bestanddelen op natuurlijk basis en heeft een goede werking. Omdat we jullie natuurlijk willen helpen om vervelende blaasontstekingen tegen te gaan, hebben we een kortingsbon voor dit product van de Kruidvat. Dus heb jij last van een blaasontsteking, probeer dan eens ROTER Cysticare.