Lifestyle / Winacties
Winacties

WIN: Braun Silk-épil 9 voor perfect gladde benen!


December is de maand van de feestjurkjes en dan zijn gladgeschoren benen een must. Gladde benen krijg je dankzij de Braun Silk-épil 9. En we hebben wat leuks voor je, want we mogen er eentje weggeven! Lees snel hoe je kunt winnen!
 
In december staan er een hoop feestjes in je agenda genoteerd. Sinterklaas, Kerst, oud en nieuw; leuker wordt het haast niet. Maar al die feestdagen betekenen ook jurkjes en blote benen die door iedereen worden gezien. Dan wil je natuurlijk niet een oerwoud laten groeien, want gladde benen staan juist zo verleidelijk onder een sexy jurkje. Heb je geen tijd of zin om elke dag die bossen haar weg te werken, dan schiet Braun je te hulp met de Silk-épil 9.
 
 
Brede kop
De Braun Silk-épil 9 is hét apparaat dat je in de maand december in huis wilt hebben. Het verwijdert namelijk meer haartjes in één beweging dan ooit tevoren. Dit komt door de kop van het apparaat, die wel 40 procent breder is! En laten we even eerlijk zijn: niemand scheert in de winter haar benen, dus je hebt waarschijnlijk al een aardig wintervachtje opgebouwd. Ontken het maar niet, we zitten allemaal in hetzelfde schuitje. Daarom is de Braun Silk-épil 9 deze maand (en elke andere maand) jouw nieuwe beste vriend!
 
De epilator maakt ook gebruik van Micro Grip Tweezer Technology. En je kent het misschien nog niet, maar je wilt het wel hebben. En dat is wel hierom: dankzij deze technologie wordt de epileer-power nóg meer verhoogd. Dus de Braun Silk-épil 9 wordt er nóg efficiënter van dan 'ie al was. Nou, dat willen we toch? Zeker als je even hop, hop je benen wilt scheren omdat je je snel moet klaarmaken voor het volgende feestje grijp je dus naar deze epilator.
 
Nat én droog
De Braun Silk-épil 9 kun je gebruiken waar je ook maar bent in huis. Onder het tandenpoetsen? Check. Terwijl je probeert jezelf niet te verbranden aan je krultang en tegelijkertijd je benen wilt scheren? Check. Onder de douche terwijl je 'All I want for Christmas' zo vals mogelijk meeblèrt? Dubbel check. De epilator kan zowel nat als droog worden gebruikt, dus je hoeft niet bang te zijn om hem onder water te gebruiken.
 
En als je toevallig vorige week nog je benen had geschoren met een normaal scheermesje, dan kun je er nu alsnog overheen met de Silk-épil 9. Dankzij de geometrische rondingen heeft de epilator namelijk beter contact met je huid en kunnen tot wel vier keer kortere haartjes worden verwijderd dan met wax mogelijk is. Zo kun je alsnog in no time perfect gladde benen krijgen. Dat willen we toch allemaal?
 
WIN
Ben jij razend enthousiast geworden na het lezen van dit artikel en kun je niet wachten om een Braun Silk-épil 9 in huis te hebben? Doe dan mee met de winactie! Het enige dat je hoeft te doen is ons volgen op Instagram, liken op Facebook en klikken op de meedoen-button hieronder. (Let op: de meedoen-button is alleen zichtbaar als je bent ingelogd op de desktopversie van de site).