Mama / Kinderen
Kinderen

Dit is leuk voor kleine bengels en je kunt nog iets winnen ook!


Ken je Benjamin Bengel al? Dan willen we je graag voorstellen. Benjamin Bengel is 6 jaar en heeft schattige sproetjes. Daarmee is het hij gezicht van een webshop voor duurzame kinderspullen waar jij een voucher voor kunt winnen.

Yes! Wij mogen een kortingsvoucher weggeven van Benjamin Bengel, een schattig jongetje en eveneens het gezicht van de gelijknamige online winkel voor duurzame kinderspullen. Een kortingsvoucher voor bijvoorbeeld het spel met de unicorn die onze biologische klok verandert in een tikkende tijdbom.


Mogen we je voorstellen aan Benjamin Bengel? Benjamin is zes jaar oud en heeft een schattig gezichtje met sproetjes. Benjamin is een typisch jongetje van zes: hij is altijd op avontuur en onder zijn bed leeft een paarse krokodil. Samen met zijn ouders, zusje Sofie, hond Boet en goudvis Blub woont hij in een Vinexwijk.

Benjamin Bengel is een online winkel voor kinderspulletjes. Maar het is niet zomaar een winkel. Hier zijn spullen verkrijgbaar die passen bij kinderen als Benjamin. Zo is er ruime keuze in fantasieprikkelend speelgoed en lifestyle artikelen. Allemaal even duurzaam en even mooi gemaakt. Het leukste aan duurzaam speelgoed is dat het van generatie op generatie doorgegeven van worden. Zo vindt oprichtster Sanne Lassche het ook zo leuk dat haar dochter nu weer met haar eigen oude speelgoed van vroeger speelt. Daar kwam overigens ook het hele idee van een duurzame, online speelgoedwinkel vandaan.


Wat de online winkel nog bijzonderder maakt is dat alle avonturen van Benjamin op de website terug te lezen zijn. Allemaal korte verhaaltjes die perfect zijn om voor te lezen voor het slapen gaan. In het laatste avontuur heeft hij stiekem pepernoten gepikt. Zo ondeugend.

De hele website leest trouwens als een kinderboek. Alle tekst is heerlijk geschreven en overal zie je de prachtige illustraties van illustrator Joanne Lew-Vriethoff terug. Bij het lezen van de omschrijving van Unicornspel Haba Eenhoor Flonkerglans kregen we spontaan rammelende eierstokken. Een UNICORN! Top, die gaat op het verlanglijstje. En doe jij dat ook maar, want we mogen vijf kortingsvouchers ter waarde van €25,00 weggeven.

Wat moet je doen om zo’n fantastische kortingsvoucher van Benjamin Bengel te winnen?
Like de Facebook-pagina van Benjamin Bengel en reageer hieronder in het formulier - alleen te zien op dekstop - waarom je kans wil maken op één van de vijf kortingsvouchers ter waarde van €25,00.