Lifestyle / Winacties
Winacties

Zo gaan wij scheurende nagels tegen (+ WIN!)

Lange nagels: we love them! Maar ze zijn soms zo moeilijk gezond te houden. Zeker met dit koude, winterse weer scheuren ze gemakkelijker één voor één af. Lees hier hoe wij scheurende nagels tegengaan + win een Perfect Nail Set!
 
Wij zijn graag bezig met onze nagels. We vijlen, knippen en lakken er lustig op los; soms zelfs tijdens werktijd (ssst, niet tegen de baas zeggen!). Maar vaak klinkt er ineens een verschrikte kreet, gevolgd door een diepe zucht. Dan weten we al meteen hoe laat het is: een gescheurde nagel.
 
 
Gezonde nagels
Het overkomt de beste van ons. Zeker als je nagels wat langer zijn scheuren ze gemakkelijker af. Of ze zijn heel droog en splijten (bedankt Nederlands weer). Droge en gescheurde nagels willen we natuurlijk niet hebben: wij gaan voor gezonde, mooie nagels. Dat resultaat behalen we dankzij de Nail Balsam en Nail Repair van Trind Cosmetics, die onze arme nageltjes de verzorging geven die ze nodig hebben.
 
De Nail Balsam is een soort moisturizer voor je nagels. Het herstelt de natuurlijke vochtbalans (doei, droge nagels!) en stimuleert de nagelgroei. De Nail Balsam is op waterbasis, dus je kunt het prima combineren met de Nail Repair. Dit is een nagelversterker die de zogenaamde keratinestrengen in je nagel met elkaar verbindt. Als je de Nail Balsam en de Nail Repair twee weken lang één keer per dag op je nagels aanbrengt, zullen je nagels zich beter voelen én er beter uitzien. Iedereen heeft wel een paar vrije minuten op een dag, dus het smoesje dat je er geen tijd voor hebt, gaat in dit geval niet werken.
 
Wij zijn dol op de verzorgingsproducten van Trind Cosmetics, zeker in de wintertijd. Trind is een Nederlands bedrijf dat al meer dan 25 jaar expert is op het gebied van natuurlijke hand- en nagelverzorging. Het bedrijf werd gestart in Noord-Holland en is inmiddels gevestigd in Amersfoort. Klein begonnen, maar groot geworden, want Trind wordt nu al in meer dan 30 landen wereldwijd verkocht! Miljoenen mensen op de wereld grijpen dus naar de lakjes, vijlen en crèmes als ze problemen hebben met hun nagels. Wij begrijpen wel waarom!

 
WIN
Alle vrouwen verdienen natuurlijk mooie, gezonde nagels en daarom geeft Trind Cosmetics 15(!) Perfect Nail Sets weg. Deze sets hebben een waarde van €27,95 en bestaan uit de Trind Nail Magic Buffer, de Trind Professional Glass File, de Trind Nail Balsam en de Trind Nail Repair Natural. Met dit mooie setje kun je je nagels lekker verwennen! Wil je kans maken op één van deze sets? Het enige dat je hoeft te doen is je gegevens achterlaten op de Facebookpagina van Trind Cosmetics. That's it!

Veel succes!