Laatste kans: bestel nú de Girlscene Box!

Heb jij 'm al, hét ultieme kerstcadeau? Het cadeau dat zo geweldig is dat je moeder/zusje/beste vriendin spontaan door de knieën zakt? Nee? Dan is dit je laatste kans: bestel de Girlscene Box en heb 'm voor Kerst nog in huis!
 
Oké, dus Sinterklaas heb je gemist. Kan gebeuren. Maar als je iemand met Kerst wel een ongelofelijk tof cadeau wilt geven, dan moet je nu haast gaan maken. Het is namelijk al over minder dan een week Kerst. En hoewel we er heel veel zin in hebben, is het nóg leuker als je geen cadeautjesstress hebt. 
 
 
Uniek
Wil jij je moeder, allerliefste zus of beste vriendin een gaaf cadeau geven waar je niet nu nog stad en land voor moet afstruinen? Bestel dan de Girlscene Box! De box heeft een waarde van minimaal €250, maar je legt er slechts een tientje voor neer! De precieze inhoud van de box is geheim, maar we kunnen wel verklappen dat 'ie heel vet is. Zo zitten er in elke box minimaal vier beautyproducten en meerdere kortingsbonnen. En elke box is uniek, dus heel speciaal om cadeau te geven/krijgen!
 
Goed, nu je het cadeau hebt gevonden, moet je er natuurlijk een beetje vaart achter zetten. Want als je te lang wacht met bestellen heb je hem natuurlijk niet op tijd in huis. Als je de Girlscene Box vóór 23 december bestelt, kunnen we garanderen dat je de box op tijd hebt om met Kerst weg te geven (of voor jezelf te houden, dat kan natuurlijk ook!). 
 
Dus wees er snel bij, want OP = OP! Je koopt de Girlscene Box hier!
 
Heb jij 'm al in huis?