Onverwachte momenten waarop hij je sexy vindt

Relaties door Sabine


We weten heus wel dat hij je ontzettend sexy vindt wanneer je in een nieuw lingeriesetje voor hem staat. Maar er zijn ook genoeg andere momenten waarop hij je bloedmooi vindt. Op deze onverwachte momenten vindt hij je sexy!

Hij kan zijn ogen niet van je afhouden wanneer je je opdoft voor een date met hem. Maar mannen zouden geen mannen zijn als ze ook een aantal minder logische dingen mooi vinden. Op deze momenten vindt hij je bijvoorbeeld ook superaantrekkelijk!  

Wanneer je je bril opzet

Normaal heb je lenzen in, maar ’s avonds worden ze toch een keer uitgedaan en vervangen door je bril. En dat vindt hij toevallig hartstikke mooi. Je durft jezelf bij hem te zijn én je ziet er ook nog eens slim uit.

 

 

 

Wanneer je haar nat is

Zelf vinden wij dat we eruit zien als een verzopen regenkat wanneer we met onze lange natte manen onder de douche vandaan komen, maar vriendlief vindt dat alleen maar sexy. Waarom? Geen idee. Maar z’n wilde kant komt ervan naar boven!
 
Wanneer je in je joggingsbroek op de bank hangt
Als er iets is waar mannen van houden, zijn dat vrouwen die zichzelf durven te zijn. En wanneer ben je het meest jezelf? Precies, wanneer je oncharmant in je trainingsbroek op de bank hangt met je haar in een knot bovenop je hoofd.  
 
Wanneer je nog een keer opschept tijdens het eten
Er is niets dat zijn libido meer verlaagt dan een vrouw die calorieën telt. Des te leuker vindt hij het als je nog een keer opschept wanneer het eten je goed smaakt. Vrouwen met een goede eetlust zijn sexy!

Wanneer je je in het zweet werkt in de sportschool

Je zweetgeur zal hij wel niet zo lekker vinden, maar je mentaliteit wel! Je bent in de sportschool fanatiek bezig om je figuurtje te behouden of om een tiptop figuurtje te kweken en dat vindt hij alleen maar fantastisch!

 

 

 

 
Wanneer je een klein beetje jaloers bent

Mannen willen zich ook graag gewild voelen. En daarom vinden ze het ook zo leuk wanneer jij een klein beetje jaloers wordt wanneer hij met een schone dame staat te praten. Hij vindt het leuk om te zien dat je bang bent om hem te verliezen. Tenminste, als je niet te jaloers wordt. Dat is voor niemand leuk.

Wanneer je de keukenprinses uithangt

De liefde van de man gaat door zijn… precies: regelrecht door zijn maag. Kun je nagaan hoe leuk hij het vindt wanneer hij jou in de keuken ziet zwoegen. Bonuspunten krijg je wanneer het ook nog eens om een verrukkelijke maaltijd gaat.
 
Wanneer je een klein beetje gefrustreerd bent

Je probeert alles goed te doen, maar dat lukt niet en dat vindt hij stiekem best wel schattig. Al zal hij dat niet tegen je zeggen want dan krijgt hij waarschijnlijk de laptop naar zijn hoofd geslingerd waarop je hard aan het tikken bent.
 
Wanneer je zijn grapjes oprecht grappig vindt
Vraag aan een man waar zijn vriendin aan moet voldoen en elke man zal je vertellen dat ze een goed gevoel voor humor moet hebben. Wanneer je zelf een leuke grap te vertellen hebt, vindt hij dat superleuk. Maar waar hij het écht warm van krijgt, is wanneer jij zijn grappen echt leuk vindt en niet lacht om hem een pleziertje te doen.

 

 

 

 
Wanneer je net wakker wordt
Samen in slaap vallen, vooral wanneer hij een keer de kleine lepel mag zijn, vindt hij fijn, maar naast je wakker worden vindt hij minstens zo leuk. Hij vindt je hartstikke schattig wanneer je ontwaakt met je blotebillengezicht en wanneer je je haar nog niet hebt gedaan.

Wanneer vindt jouw vriend je ongelooflijk sexy?