Sprookjesachtig mooie bruidsjurken

Relaties door Anniek
Ook al hebben we zelf nog geen trouwplannen, toch kwijlen we altijd weg bij mooie trouwjurken. We kunnen er niets aan doen, bij de aanblik van zo'n witte jurk smelten we gewoon. Hier zijn de meest sprookjesachtige bruidsjurken!
 
Zelfs als we niet willen trouwen, willen we ooit een bruidsjurk kopen. Het is gewoon een absolute must, zo'n prachtige jurk waardoor je er ineens heel anders uitziet. Wij hebben voor jullie de mooiste bruidsjurken op een rijtje gezet, zodat je samen met ons weg kunt dromen over romantische trouwerijen in verre oorden.
 
Bron
 
Bron
 

Bron
 
 
 
Bron
 
Bron
 

Blessed by Ibiza-Bliss
Zit je nou toevallig midden in het proces van je bruiloft plannen en ben je nog op zoek naar een mooie trouwlocatie of een ceremoniemeester? Kareth Weaver, van Blessed by Ibiza-Bliss, creëert een prachtige ceremonie waarin de zintuigen van iedereen een bijzondere rol spelen. Ze organiseert huwelijksceremoniën en huwelijksfeesten in Ibiza, maar brengt ook met alle liefde de magie van Ibiza naar Nederland. 
 
Wil je wat inspiratie opdoen voor jouw perfecte wedding? Zondag 31 januari is de landelijke Toptrouwlocatie Route. Van elf tot vijf uur kun je op meer dan 270 locaties door heen Nederland inspiratie opdoen. Je vindt Kareth bij Finley het Witte Huis in Nieuw-Loosdrecht.

Welke jurk zou jij wel willen dragen op je bruiloft?