Seks & relaties / Single & daten
Single & daten

Vrijgezel? Zo kun je een leuk iemand ontmoeten!

Reageer 0

Weet je nog dat je je tijdens de feestdagen voornam om in 2016 een fantastische vent aan de haak te slaan? Inmiddels is het nieuwe jaar weer in volle gang, maar nergens valt een spoor van de ware te bekennen. Hoe ga je ‘m ooit vinden?

As we speak wonen er zo’n 16.8 miljoen mensen in Nederland, waarvan meer dan de helft man is. Zoveel mannen, zoveel keus en tóch ben jij de ware  nog niet tegen zijn goddelijke lijf gelopen. Maar hoe ga je hem ooit vinden tussen die miljoenen mannen? Wat dacht je van op deze manieren?
Hint: je moet wel een beetje lef hebben. De kans dat je tegen ‘m aanbotst op straat en jullie op slag verliefd zijn, is toch best wel nihil.

 
Datingwebsite
En dan bedoelen we niet dat je aan het Tinderen moet. Liever niet zelfs. Je kunt veel beter gaan voor een site waarvoor je moet betalen. Wanneer je moet betalen, zullen mensen die zich ‘voor de gein’ willen inschrijven wel twee keer nadenken voor ze zich inschrijven. Daarom zul je op datingssites veel sneller mannen tegenkomen die oprecht op zoek zijn naar een relatie. Tinder-gebruikers die alleen op zoek zijn naar een hook-up kom je er niet zo snel tegen.
  
Uitgaan
Als je het moeilijk vindt om met iemand een praatje aan te knopen, ga dan eens met de voetjes van de vloer! Tijdens het uitgaan kom je een hoop vrijgezellen tegen en je kunt best met hem gaan dansen als je niet zo goed weet wat je moet zeggen. Vaak kun je dan ook wel een beetje peilen of hij je ziet zitten of niet. Wanneer je je wat comfortabeler voelt, kun je natuurlijk altijd nog een praatje aanknopen.

Festivals
Hoe vaak heb je wel niet gehoord dat iemand haar partner is tegengekomen op een festival? Helemaal niet gek. Iedereen voelt zich vaak relaxed en het is best makkelijk om een praatje met iemand aan te knopen. Je kunt altijd iets zeggen over de band waar jullie allebei op wachten. En voilà: het gesprek kan beginnen! Wie weet slaat er wel een vonk over.

 
Speeddaten
Vind je één date eigenlijk veel te weinig en wil je meer potentieel datemateriaal tegenkomen? Ga dan eens op een speeddate. Je hoeft dan niet wanhopig op jacht om een date te vinden, die worden voor jou gevonden. Lekker een kort gesprekje voor een eerste indruk. Je ontmoet dan tig mannen in één keer. Daar moet toch wel een leuke tussen zitten voor een vervolgdate?

Singleborrels
Vind je het iets te spannend om met zo’n twintig mannen achter elkaar een korte date te hebben? Dan bestaan er gelukkig ook singleborrels! Kun je rustig een drankje drinken aan de bar en op iemand afstappen wanneer je eraan toe bent. Het is ook superhandig om te weten dat iedereen single is. Loop je tenminste geen risico om iemand aan te spreken die al bezet is.  

Feestje
Dan bedoelen we niet het feestje waarop alleen maar mensen komen die je kent, maar het feestje waar je eigenlijk geen zin in hebt. Het feestje waarop je alleen maar de gastheer of gastvrouw kent en verder niemand. Ga juist op deze dingen af. Ja, het is eng. Maar je ontmoet er zoveel nieuwe mensen!

 
Op elke andere plek

Waar het eigenlijk om gaat, is dat je iemand durft aan te spreken. Het zou maar goed kunnen dat je in de trein zit en dat er tegenover je een leuk iemand zit. Waarom zou je geen praatje met hem aanknopen? Of wanneer je ergens een kop koffie drinkt en je ziet een leuke vent ook alleen een bakje pleur drinken. Waarom zou je niet vragen of je er bij mag zitten. Wel voorzichtig natuurlijk, je wilt ‘m niet afschrikken. Als je af en toe maar wat lef hebt, moet jij ook echt wel een leuk iemand tegen kunnen komen!

Durf jij een man zomaar aan te spreken? Of wacht je het liever af?
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen