Seks & relaties / Relaties
Relaties

Je snapt niet waarom je ooit een relatie hebt gehad met je ex

Dit herken je sowieso als je niet snapt dat je ooit met je ex bent geweest! Echt, hoe kon je? Je snapt gewoon niet wat je bezielde, wat IN GODSNAAM(!) heb je ooit in je ex gezien? Wat trok jou ook al weer precies in hem aan?

Je snapt gewoon echt niet waarom je ooit een relatie hebt gehad met je ex. Je snapt niet hoe het is begonnen, waaróm het is begonnen en waarom je er niet eerder vanaf bent gestapt. Je snapt het niet. De onderstaande punten snap je in ieder geval wel als je niet snapt dat je ooit met je ex bent geweest.


- Hij moest je bezet houden, want vlak na jullie breuk ontmoette je de ware.

- Iewl, je hebt gewoon seks met hem gehad. Kots, kots.

- Je denkt bij al het positieve van je nieuwe vriend "oké, dus zo kan het ook!"

- Heel raar, en je hebt geen idee waarom, maar elke keer áls je hem dan ziet wil je er op je paasbest uitzien, zodat hij weet wat hij mist. Verwar het vooral niet met een poging om hem terug te willen. Je wilt hem gewoon de ogen uitsteken zodat hij pijn heeft.


- Je snapt niet dat anderen niet snappen dat jij wilt dat hij pijn heeft. Heel veel pijn. Je wilt dat zijn volgende relatie heel beroerd is. Je wilt dat zijn hele leven in het tijdperk na jou onwijs kut is.

- Op welk moment ben je verliefd geworden?

- Wat precies deed de vonk over springen?

- Wáár ben je verliefd op geworden?

- Was je eigenlijk wel verliefd?

- Nee echt niet, je was echt niet verliefd op hem.


- Je wilt ZO graag dat hij jouw huidige vriend ontmoet, zodat je kunt laten zien hoe leuk hij wel niet is en hoe gelukkig jullie wel niet zijn. Hij wel.

- Hoezo pikte je zoveel van hem?

- DRIE JAAR! Was je blind ofzo?

- Het idee dat hij dicht bij je gezicht kwam. Dichter bij. Nog dichter bij. En dan zijn tóng tussen je lippen drukte IEWL!

Oh men, snap jij ook niet dat je óóit een relatie hebt gehad met je ex?