Fashion / Mode & trends
Mode & trends

Dit is je droombaan

Een leuke avond én tegelijkertijd wat geld verdienen. Sounds good, right? De kans om dat naar de werkelijkheid te halen is dichterbij dan je denkt. Klinkt het te goed om waar te zijn? Helemaal niet! Moet jij maar eens opletten.

Charlott’ Lingerie is een succesvol Frans bedrijf dat de prachtigste lingerie verkoopt. Uitsluitend op homeparty’s. Charlott’ Lingerie herken je aan de goede pasvormen, het grote maatbereik en de mooie prints.


Door het grote succes van dit typische Franse bedrijf willen ze nu ook de Nederlandse markt veroveren. Maar wat hebben ze nodig om de Nederlandse markt te kunnen veroveren? Prachtige lingerie hebben ze al. Maar wat is een feest zonder party maker? Wie neemt de lingerie mee naar het feest? Precies. Ze zijn nog op zoek naar een enthousiasteling die het lingeriefeestje organiseert bij dames thuis.

Wat heb je nodig?
- Een leeftijd vanaf 25 jaar
- Een commerciële instelling
- Doorzettingsvermogen
- Sociale vaardigheden
- Een bult enthousiasme

Ontzettend leerzaam
- Je wordt begeleid in het uitbreiden van je netwerk
- Je krijgt begeleiding in het gebruiken van sociale media
- Je wordt begeleid in het geven van deskundig advies
- Daarnaast leer je ook nog eens om een eigen team op te bouwen.

Klinkt dit als muziek in je oren? Mail dan naar info@charlott-lingerie.nl en wie weet zit jij binnenkort al op een homeparty. Wil je liever dat er een gezellige lingerieparty voor jou georganiseerd wordt? Dan kun je ze natuurlijk ook benaderen. Kijk op charlott-lingerie.nl voor meer info.