Fashion / Mode & trends
Mode & trends

Waarom we van gescheurde broeken houden

Broeken met gaten en scheuren erin: you love it or you hate it. Wij dragen ze het liefst elke dag. Helaas is het hartje winter en moeten we het doen met de foto’s. Dit is waarom destroyed jeans gewoon súpersexy zijn. Oelala! 
 
1. Ze zijn mooier dan een gewone spijkerbroek
Hollandse vrouwen staan bekend om hun liefde voor spijkerbroeken, maar soms wil je gewoon even wat anders. Een gatenbroek maakt je outfit een stuk specialer en meer sexy. We like!  
 
 
2. De ideale outfit voor ‘net niet weer’
In ons kikkerlandje ben je nooit verzekerd van mooi weer en daar kunnen we nogal van balen. Gelukkig hebben we daar onze geliefde scheurbroek die ons nooit in de steek laat. Tenzij het een paar graden vriest natuurlijk. 

3. Show that knees
Wanneer het dan ein-de-lijk mooi weer is en je hebt een lekker kleurtje opgelopen wil je dat natuurlijk ook laten zien aan de rest van de wereld. Als je nog een beetje mooie knieën hebt ook dan kun je die gelijk laten zien. Lucky you!


Bron
 
4. Laat maar waaien
De zomer, wij kunnen niet wachten. Een leuke croptop en een gescheurde spijkerbroek eronder, bring it on! Wanneer de zon echt goed haar werk doet zorgt die broek ervoor dat je nog een beetje kan ademen. Ideaal toch?


Bron
 
5. Gladde benen
Regelmatig je benen scheren, de struggles. Een van de vervelendste klusjes die er bestaan. Maar wanneer je een broek met gaten draagt kan je natuurlijk niet met van die over behaarde knieën en schenen aankomen. That’s how we keep motivated. 

Hou jij van gescheurde broeken?