Dingen die je herkent als je een girl crush hebt op een van je vriendinnen

Single & daten door Sabine

Hoewel we toch echt voor de mannen gaan, zijn er genoeg vrouwen met wie we best een beschuitje willen eten. Beyoncé, Ruby Rose, Blake Lively, maar ook onze beste vriendin! Deze dingen herken je als je en girl crush op je bestie hebt!  

Het schijnt dat niemand 100 procent hetero is en wanneer je een girl crush hebt op je beste vriendin, snap je dat als geen ander! Wat je nog meer herkent wanneer je hard crusht op een van je vriendinnen? Wat dacht je van deze dingen?


Je vindt dat ze er altijd goed uitziet
Hoewel men tegenwoordig al snel naar elkaar kirt dat iedereen best een jutezak kan hebben, meen je het oprecht wanneer je zegt dat een jutezak haar nog mooi zou staan. Álles staat haar. Bovendien zit haar haar ook altijd perfect en heb je het idee dat ze hier geen moeite voor heeft moeten doen. O, en ze ruikt altijd goed.
 
Zij is je eerste keus
Wanneer je iets tofs hebt meegemaakt, is zij de eerste aan wie je het wilt laten weten. Maar ook wanneer je zin hebt om een biosje te pakken of om met de voetjes van de vloer te gaan, bel je haar meteen om te vragen of ze met je meewil. Zij is gewoon je nummer één vriendin!

Afspreken met haar is een feestje
Het is áltijd gezellig om met haar af te spreken. Of jullie nu een drankje gaan doen of wanneer jij haar alleen maar wilt zien om te mopperen over die ene collega. Ze weet altijd een lach op je gezicht te toveren met haar ongepaste maar grappige opmerkingen of zeikt gewoon lekker met je mee!


Op een of andere manier zijn al haar grappen grappig
Wanneer een ander het zou zeggen, rol je geïrriteerd met je ogen, maar wanneer zij die opmerking maakt, rollen de tranen over je wangen van het lachen. Bovendien lacht ze ook altijd om jou. En grappig gevonden worden is nooit verkeerd!

Je durft alles met haar te delen
Maar dan ook écht alles. Wanneer je een stoelgang hebt die niet echt op orde is, durf je het haar gewoon te vertellen. En ook wanneer je niet zeker weet dat die onenightstand van je soa-vrij was, neem je haar in vertrouwen. Geen geheim tussen jullie twee!

Je zou met haar willen trouwen
Tenminste, als je lesbisch zou zijn, weet je zéker dat je op een dag op de knieën zou gaan voor haar. Hoewel, je zou ook best wel een ring om haar vinger willen schuiven als je nooit een vent tegenkomt. Helemaal niet zo’n heel raar toekomstbeeld.


Je maakt grapjes over jullie toekomst
Die er als volgt uitziet: jullie eindigen allebei als spinsters en gaan wel samenwonen om een gebrek aan partner te compenseren. En als jullie toch
bezig zijn, laten jullie je op jullie 35ste, wanneer jullie biologische klok toch echt hard tikt, bezwangeren door dezelfde spermadonor. One big happy family!

Er verschijnt een lach op je gezicht wanneer je haar ziet
Ze is gewoon een van de liefste mensen die je kent en daardoor ben je gewoon blij wanneer je haar ziet. En een heerlijke knuffel van haar krijgen wanneer je haar ziet, draagt ook echt wel bij aan je crush op haar! 

Heb jij een girl crush op een van je vriendinnen?