Lifestyle / Winacties
Winacties

WIN: een box boordevol healthy producten!

Reageer 0
Zeg even eerlijk: had jij aan het begin van het jaar het voornemen om gezonder te gaan eten, maar is dat voornemen een beetje naar de achtergrond verdwenen? Doe dan mee aan deze actie en maak kans op een box vol gezonde producten! 
 
Het is winter en dan moeten we eigenlijk wat beter voor onszelf zorgen. Een reep chocolade is lekker hoor, maar een echte boost geeft het je immuunsysteem nu niet bepaald. We willen allemaal wel gezonder leven, maar het moet wel makkelijk zijn. Deze acht producten uit de healthbox zijn én verantwoord én ze zijn lekker. 

 
Healthbox
In de Healthbox vind je allerlei gezonde en lekkere producten. Deze keer zitten er allemaal pareltjes in van de Body & Fitshop! Hiermee kun je je saaie yoghurt wat lekkerder maken of smoothie een extra smaakje geven. Of wat dacht je van gezonde pannenkoeken? Wat er precies in de box zit: een Smart Cooking spray waarmee je verantwoord kunt bakken en braden. Smaakmakers voor je yoghurt zoals Natural Flavouring, een Shake & Smoothie mix, pure gojibessen en Blueberry powder. Maar de keukenprinsesjes onder ons kunnen ook heerlijke pannenkoeken in elkaar flansen met de Pancake mix. Was dat alles? Nee hoor. In de box vind je ook een heerlijke Almond Butter én quinoa! 
 
WIN
Wil jij maar wat graag deze lekkere producten uitproberen? Doe dan snel mee met de winactie! Wij mogen namelijk een box weggeven met bovenstaande producten! Het enige wat je hoeft te doen om deze fijne box te winnen is op de meedoen-button te klikken én like de Facebook-pagina van Healthbox! (Alleen zichtbaar op de desktopversie van de website.)
 
Good luck!
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er zijn 3 reacties

Om te kunnen reageren moet je eerst

  • Anneliese de Waal

    Heel erg mooi prijs, ik doe graag mee !! :)

  • Anoniem

    Wat een leuke winactie! Deze box past perfect in mijn nieuwe lifestyle waarmee ik gezonder, fitter en slanker wil worden.

  • timmem

    dat zou mooi zijn

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen