Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Irritante types in de bioscoop

Heerlijk een avondje relaxen in de bioscoop. Tenminste, dat was in eerste instantie het plan. Met een bak popcorn op schoot en een cola in je hand ben jij je tijdens de reclame al aan het ergeren aan vreselijke types in de bios.
 
Een trap tegen je stoel, geslurp in je linkeroor en gesmak in je rechteroor. Een avondje bios is hartstikke leuk hoor, maar wel alleen als iedereen even normaal kan doen. De volgende types zijn vreselijk irritant in de bioscoop. Stop it, please!


De kraker
Popcorn en chips. Dat kan kraken zeg. En hoe! Als deze types eens een keer geen popcorn of chips meenemen, vinden ze wel wat anders dat kraakt.
 
De smakker
En als het dan niet kraakt, dan smakt het wel. M&M’s, snoepjes, broodjes. Het maakt niet uit. Iemand zit in ieder geval gigantisch hard te smakken.
 
De trapper
Je zit eindelijk lekker onderuit gezakt in je stoel, je bent er helemaal klaar voor en vervolgens schiet je naar voren door iemand die eens even lekker hard tegen je stoel aan het trappen is…
 
De lange
Je zit met smart te wachten tot de film begint en je hebt de beste plek bemachtigd. Denk je. Als de zaal al donker is komt er toch nog eventjes iemand voor je zitten, een reus wel te verstaan.
 
De slurper
Naast eten heb je ook drinken in de bioscoop. Ja. Echt waar. Dus naast al dat gekraak en gesmak heb je ook nog de terror slupers die slurpen alsof hun leven er van afhangt (en er ook nog eens een flinke boer achteraan laten).
 
De fluisteraar
Weet je. Sommige mensen kunnen gewoon niet fluisteren, hoe hard (zacht) ze het ook proberen. Dus zij denken dat ze kunnen fluisteren, en jij stoort je mateloos.


De beller
“NEE IK ZIT ECHT MIDDENIN DE FILM DUS BELLEN IS NU MISSCHIEN NIET ZO HEEL HANDIG.” Gurl, misschien moet je überhaupt niet opnemen...
 
De moeder (kinderen)
Je hebt kinderfilms en je hebt films voor volwassenen. Moeders met terror kinderen, onthoud dit goed en neem je kinderen alleen mee naar kinderfilms.
 
Wat zijn jouw grootste irritaties in de bioscoop?