Lifestyle / Media
Media

Ontvang 4 weken lang een gratis krant op de mat!


Lekker kopje koffie, glaasje verse jus en – doe is gek – vervang het healthy havermoutje eens voor een vers croissantje. Wat ontbreekt er nog in dit plaatje van een relaxte ochtend? Een fijne krant, natuurlijk!

Je weet wel, echt zo’n ouderwets lekker krantje waar je doorheen bladert en waar je daadwerkelijk wijzer van wordt in plaats van onzeker. Want laten we eerlijk wezen, wil jij een #fitgirl zien als jij aan je croissantje zit te knabbelen?
 
Zeg ‘ns eerlijk. Zit je ook wel eens in een situatie waar je vrienden het over een bepaalde gebeurtenis hebben of een verhitte discussie aan het voeren zijn, maar dat je eigenlijk niet mee kan praten omdat je niet helemaal (of helemaal niet) op de hoogte bent? En voel je je dan een beetje dom en neem je je voor om beter het nieuws te gaan volgen? En vergeet je dit daarna weer keihard totdat een dergelijke situatie zich weer voordoet? Don’t worry, want wij hebben een leuke deal!


Dit jaar wordt er weer een extra dagje aan de maand februari geplakt. En dat is mooi, want alleen op schrikkeldag kan je je aanmelden om vier weken lang gratis een krant naar keuze te ontvangen. Daarnaast zijn er nog meer voordelen om nu voor de bijl te gaan, want meld je je nu aan dan maak je ook nog kans op de jackpot!


 
De komende vier weken genieten van een krantje bij het ontbijt kan gratis (enkel eenmalig €4 verzendkosten). Bekijk hier de actie: