Waarom je moet stoppen met het veroveren van je crush

Vrije tijd door Sascha

Wegzwijmelen als je aan je crush denkt, verdrinken in zijn ogen en al maanden hopen dat hij stappen onderneemt naar iets serieuzers. Die eeuwige crush waar het steeds maar niet real mee wordt. Pas op dat je niet teveel in hem verdrinkt!

 
Een eeuwige crush hebben is leuk, maar erin doorslaan is minder leuk. Niet meer kunnen eten, niet meer kunnen slapen en jezelf totaal vergeten is natuurlijk niet echt de bedoeling. De volgende redenen leggen jou uit waarom je gewoon beter kunt stoppen met het veroveren van je crush.


Jij verdient iemand die jou ziet staan

Alsmaar blijven trekken aan een dood paard is alles behalve leuk. En dan bedoelen we vooral niet leuk voor jezelf. Je crush, die geen echte verdere stappen onderneemt, zal er niet wakker van liggen. Jij wel! Je verdient beter, je verdient iemand die jou wél ziet staan.
 
Aandacht en orgasmes
Dat beetje aandacht en de orgasmes die hij je bezorgt zijn uiteraard hartstikke fantastisch. Maar het is en blijft nog steeds jouw eeuwige crush, en jij wil waarschijnlijk wel wat meer diepgang dan dat. Maar waarom zou je hier zo lang op blijven wachten?
 
Aan je telefoon geplakt
Je hebt het misschien in eerste instantie niet zo door, maar je zit als een bezetene aan je telefoon gekluisterd en maakt dingen om je heen niet meer mee. Het enige dat je hoopt is dat hij je uit zichzelf een berichtje stuurt en vraagt of jullie iets leuks zullen gaan doen…


Je hebt geen oog meer voor de ware

Omdat jij een tunnelvisie hebt gecreëerd voor alleen je crush, op een roze wolkje zit met een roze bril op en alleen nog maar oog en aandacht hebt voor hem, kan het zomaar zijn dat de ware langsloopt en dat je hem niet eens ziet! De jou-aan-het-lijtje-houdende-crush is dit niet waard.

Vriendschappen

Ook je vriendschappen gaan eronder lijden. Je hebt het alleen nog maar over hem, terwijl mensen om je heen allang hebben gezien dat hij er geen verdere potentie in ziet. En dat is zeker niet lullig naar jou toe, maar nog maals, jij verdient meer! Iemand die moeite voor je wilt doen.
 
Je vergeet jezelf
Het allerbelangrijkste punt: je vergeet jezelf! Door maar te wachten en te hopen op je eeuwige crush, vergeet je jezelf helemaal, en dat is absoluut niet de bedoeling. Klim van die roze wolk af, vind de ware, denk wat meer aan jezelf, houd je normen en waarden goed in het vizier en dump die ongeïnteresseerde crush!

Ben jij ook nog steeds teveel bezig met die eeuwige crush?